fbpx

Reviews

Achter elke review gaat een unieke ervaring schuil!

Lees hieronder reviews van onze clienten.

Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Heel goed
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Heel goed

Ik vond het een aangenaam gesprek en van mijn kant uit voelde het heel goed.

04-02-2023
Lida
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Persoonlijke benadering en een ontspannen gesprek.
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Plezierig en ongedwongen.

Mijn eerste kennismaking met 60+ relatie geeft mij vertrouwen en een relaxt gevoel dat ik, met de oprecht voelende inzet van Els Cazemier en samen met haar, deze 'weg' ga bewandelen.

29-01-2023
Geeske
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: spannend maar ptettig
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Een fijn open gesprek

ik heb er niet zoveel aan toe te voegen. Ben benieuwd?

20-01-2023
Willem
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Open en vertrouwelijk.
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Uitstekend
Vanaf de 1e kennismaking had ik een goed gevoel . Dat vind ik erg belangrijk i.v.m. de vertrouwelijke privegesprekken die je samen voert Ik heb hierdoor een gevoel dat er een fijne partner voor me gevonden kan worden, waar je de belangrijke klil mee hebt
14-01-2023
H.
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Goede vragen
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Zeer prettig

Het gesprek was fijn en ik heb het idee dat ik met ervaren mensen in zee ben gegaan !! Verder ben ik benieuwd wat het me gaat brengen . Groet , Theo

11-01-2023
Theo
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Heel prettig , fijn, duidelijk
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Heel goed, vertrouwd

Prettig gesprek, voelde snel vertrouwd en voelde me echt begrepen en serieus genomen . Ze heeft me ook weer vertrouwen gegeven op dit gebied. Gezien de uitgebreide profiel omschrijving heb ik de indruk dat Josje mensenkennis heeft en zich goed kan inleven. En dat ze hierdoor een goede match zal kunnen maken!

06-01-2023
Inge
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: zeer prettig
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: goede klik
prettige ervaring nu nog hopen op de juiste match
25-12-2022
peter
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: zeer zorgvuldig
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: erg prettig
een fijn en ontspannen gesprek waarin haar mensenkennis en interesse in mij duidelijk was.
18-12-2022
Trudy
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Een heel fijn gesprek!
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Heel plezierig!

Heb het gesprek als heel plezierig ervaren. Ik kon duidelijk aangeven wie ik ben en wat voor soort vrouw ik zoek.

01-12-2022
Pieter
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Erg prettig
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Heel goed.

Heb alles tot nu toe als erg prettig ervaren, ben benieuwd naar het verdere verloop.

25-11-2022
Jan

Wat onze klanten zeggen!

Elk weekend zijn we bij elkaar
Goedemorgen Armanda. Hier gaat alles goed! Samen met Willem gaat het ook heel goed. Elk weekend zijn we bij elkaar. Hele paasweekend was ik bij hem. Super leuk! Gr. Patricia.
P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben.
Hallo Armanda. Hier nog even een heel leuk en geweldig bedankje aan jou en je team, ga zo door! P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben. We zijn nu bijna 2 maanden verder en ze heeft net kennis gemaakt met mijn kinderen, wat heel erg goed is verlopen. Armanda echt uit het diepst van ons hart, bedankt!
We zijn al 4 x op date geweest
Hey Jos, gaat goed we zijn al 4 x op date geweest en zaterdag gaan we weer wat leuks doen. Tot nu toe loopt alles lekker. Ben benieuwd als we wat meer de diepte in gaan. Maar hele leuke vrouw. Tot nu toe erg positief Groetjes T.
Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb
Dag Els, Ik lees je bericht het nu pas. Wat leuk dat jij aan mij dacht. Jij ook de beste wensen voor 2024 in goede gezondheid. Ik kan je gelijk vertellen dat het heel goed met mij gaat. Ik heb je advies ter harte genomen. Jij hebt mij echt een spiegel voorgehouden. En ik wil je van harte danken voor je openheid. Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb. Nogmaals dank en tot horens in een goed 2024 gewenst. Met vriendelijke groeten,
Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt
Goedemiddag Amanda, We hebben fijne feestdagen gehad.1e kerstdag bij Agnes geweest en kennis gemaakt met haar zus en ook met haar twee dochters, wat een leuke meiden! Het was wel spannend allemaal maar tegelijkertijd ook heel ontspannen. Ik ben blijven eten, wat een gezelligheid. Met Oud en Nieuw zijn we samen drie nachten weggeweest. Het was zo mooi om mee te maken! We gaan voor elkaar. Doen veel samen. Ik heb geen woorden voor ons samen zijn, zo fijn. We zien elkaar veel maar blijven wel onze dingen doen. Morgen ga ik voor haar koken! Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt. Amanda, dank. VrGr Wig

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!