fbpx

Reviews

Achter elke review gaat een unieke ervaring schuil!

Lees hieronder reviews van onze clienten.

Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Positief
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Positief

Werknemers zijn erg behulpzaam en vriendelijk.

28-09-2023
Zosja
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Prettig gesprek
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Prima

Het eerste contact was plezierig. Nu vol verwachting wachten op het vervolg!

21-09-2023
Rudy
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Positief
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Goed

Intake was een open gesprek met veel vragen waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. Ik heb er vetrouwen in dat er een partner voor mij gevonden gaat worden.

22-08-2023
Els Volk
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Erg leuk gesprek
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: We hebben goed contact

Marcel kwam speciaal voor mij uit Den Haag (of omstreken). Erg aardig van hem! we hebben een goed gesprek gehad en ik ben heel benieuwd naar de matches die hij (hopelijk) gaat vinden.

19-06-2023
Cocky
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Prettig
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Vertrouwd

Ze nam rustig en ruim de tijd om alles door te nemen.

03-06-2023
Herma
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Heel prettig
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: 10

Armanda is een hele lieve en toegankelijke vrouw. Die erg goed doorvraagt en oprechte interesse heeft in de mens achter het gezicht.

19-05-2023
Wietske
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Zeer goed en zeker alles duidelijk
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Goed

Alles is volgens plan gegaan. Ook wat de mogelijkheden betreft in profiel

29-04-2023
John
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Heel positief heb er weer zin in
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Vertrouwd
Een aanrader voor wie weer toe is aan een nieuwe relatie in wat voor een vorm dan ook. Iedereen verdient liefde en geluk.
15-03-2023
Ruud
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: prettig gesprek, tijd en ruimte om van alles door te nemen
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: transparant, duidelijk, geruststellend, reageert snel

Vanaf online aanmelding tot aan mail met persoonsbeschrijving verliep de communicatie prettig en transparant. Duidelijk een matchmaker met ruime ervaring en dat voelt heel vertrouwd.

13-02-2023
Suze
Hoe heb je het intakegesprek ervaren?: Heel gezellig en lekker normaal
Hoe ervaar je het contact met de Matchmaker: Prima

Josje weet goed wat ze doet en praat makkelijk met je Topper

06-02-2023
Wj

Wat onze klanten zeggen!

Elk weekend zijn we bij elkaar
Goedemorgen Armanda. Hier gaat alles goed! Samen met Willem gaat het ook heel goed. Elk weekend zijn we bij elkaar. Hele paasweekend was ik bij hem. Super leuk! Gr. Patricia.
P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben.
Hallo Armanda. Hier nog even een heel leuk en geweldig bedankje aan jou en je team, ga zo door! P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben. We zijn nu bijna 2 maanden verder en ze heeft net kennis gemaakt met mijn kinderen, wat heel erg goed is verlopen. Armanda echt uit het diepst van ons hart, bedankt!
We zijn al 4 x op date geweest
Hey Jos, gaat goed we zijn al 4 x op date geweest en zaterdag gaan we weer wat leuks doen. Tot nu toe loopt alles lekker. Ben benieuwd als we wat meer de diepte in gaan. Maar hele leuke vrouw. Tot nu toe erg positief Groetjes T.
Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb
Dag Els, Ik lees je bericht het nu pas. Wat leuk dat jij aan mij dacht. Jij ook de beste wensen voor 2024 in goede gezondheid. Ik kan je gelijk vertellen dat het heel goed met mij gaat. Ik heb je advies ter harte genomen. Jij hebt mij echt een spiegel voorgehouden. En ik wil je van harte danken voor je openheid. Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb. Nogmaals dank en tot horens in een goed 2024 gewenst. Met vriendelijke groeten,
Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt
Goedemiddag Amanda, We hebben fijne feestdagen gehad.1e kerstdag bij Agnes geweest en kennis gemaakt met haar zus en ook met haar twee dochters, wat een leuke meiden! Het was wel spannend allemaal maar tegelijkertijd ook heel ontspannen. Ik ben blijven eten, wat een gezelligheid. Met Oud en Nieuw zijn we samen drie nachten weggeweest. Het was zo mooi om mee te maken! We gaan voor elkaar. Doen veel samen. Ik heb geen woorden voor ons samen zijn, zo fijn. We zien elkaar veel maar blijven wel onze dingen doen. Morgen ga ik voor haar koken! Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt. Amanda, dank. VrGr Wig

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!