fbpx
40PlusRelatie 1200

Consulenten 40PlusRelatie

40PlusRelatie is een professionele en succesvolle organisatie met als doel singles vanaf 40 jaar bij elkaar te brengen. Wij hebben kantoren door heel Nederland en België. Hierdoor hebben we een groot bestand singles en daardoor veel mogelijkheden om te matchen.

De combinatie van een landelijke organisatie met matchmakers in elke regio is belangrijk en wordt als positief ervaren. Je treft altijd een consulent uit je eigen regio en hebt daardoor een eigen aanspreekpunt. Door deze werkwijze ontstaat een goede band tussen jou en je eigen consulent en dat vinden wij belangrijk!

Zomerborrel 2021 team 40PlusRelatie

Het team van 40PlusRelatie

Zoek een consulent in de buurt

Consulenten 40PlusRelatie

Vraag jij je het volgende nog af: wat is een consulent relatiebemiddeling eigenlijk? Dan beantwoorden we die vraag graag. Als consulent relatiemiddeling proberen we elke dag de beste match voor onze leden te vinden. Een relatieconsulent is een echt mensen-mens. Wij streven ernaar om onze mensenkennis in te zetten om andere mensen gelukkig te maken. Om jouw wensen goed over te brengen en de juiste match te vinden, is het van belang dat wij over goede communicatieve vaardigheden beschikken.

Als relatieconsulent steken wij onze hart en ziel in ons werk om iedereen aan een droompartner te helpen. Daarnaast heb je voortdurend je eigen persoonlijke contactpersoon en zoeken we actief naar de juiste matches.

Onze doelgroep

40PlusRelatie doet aan relatiebemiddeling voor 40 plussers. Iedere single, man of vrouw, tussen de 40 en 60 jaar kan bij ons terecht. Op een persoonlijke manier wordt er gezocht naar een partner waar je de rest van jouw leven mee kunt delen. In onze relatiebemiddeling kun je er in ieder geval op rekenen dat je door professionals wordt geholpen.

Wij doen aan persoonlijke bemiddeling voor singles vanaf 40 jaar, op zoek naar een serieuze relatie. Veertig plussers die het serieus willen aanpakken, kiezen dan ook voor 40PlusRelatie.

Over 40PlusRelatie

40PlusRelatie is een professionele en succesvolle organisatie met als doel singles op elkaars pad te brengen. Wij zijn een landelijke organisatie met kantoren door heel Nederland en België. Hierdoor hebben we een groot landelijk bestand met singles, waar alle consulenten uit kunnen putten.

De combinatie van een landelijke organisatie met kantoren in elke regio is belangrijk en wordt als positief ervaren. Je treft altijd een consulent uit eigen regio en hebt daardoor een eigen aanspreekpunt. Door deze werkwijze ontstaat een goede band tussen jou en je eigen consulent en dat vinden wij belangrijk! De consulent kan hierdoor ook echt goed te weten komen en aanvoelen wie voor jou een match kan zijn.

Wij doen elke dag enorm ons best om leden samen te brengen door de perfecte matches te vinden. Vaak heeft liefde echter tijd nodig en niet iedere match blijkt de juiste match te zijn. We blijven per slot van rekening allemaal mensen en van sommige matches kunnen we leren. Daarom volgt er altijd een terugkoppeling na iedere match die toch niet dé match bleek.

Relatieconsulent in mijn buurt zoeken

Zoek hierboven snel een consulent in de buurt via het kaartje. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je graag een afspraak met een consulent bij jou in de buurt wilt maken. Wij moedigen je graag aan om nieuwe mensen te ontmoeten en liefde een nieuwe kans te geven! 

 

 

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...