40PlusRelatie 1200
woensdag, 07 augustus 2019 10:05

Vera is matchmaker voor 40-plussers

Amstelveens Nieuwsblad - 20-07-2019

AMSTELVEEN Ben je veertig plus of zestig plus, single en toe aan een nieuwe liefde? En het zoeken van een partner via dating-apps moe? Dan is 40PlusRelatie of 60PlusRelatie wellicht iets voor jou! Matchmaker Vera Lagerwaard gaat dan persoonlijk voor jou op zoek naar de juiste match.. "Wat is nu mooier dan de liefde, samen leuke dingen doen en vooral genieten van het leven. Ik sta klaar om ook voor jou een fijne partner, liefde, maatje, soulmate of wie je dan ook zoekt, te vinden."

Vera Lagerwaard werkt sinds dit jaar voor 40PlusRelatie, een landelijke organisatie. "Ik werk in het gebied Groot-Amsterdam." Het werk is toevallig op haar pad gekomen. "Ik werk al 11 jaar als ondernemer, doe veel freelance opdrachten voor bedrijven. Het werken voor jezelf is heel fijn, maar toch had ik het gevoel dat ik iets miste. Ik werk altijd in opdracht van een ander en wilde iets voor mezelf. Op Facebook zag ik een advertentie van 40PlusRelatie, die franchisenemers zochten. Ik heb even getwijfeld, maar uiteindelijk toch informatie opgevraagd. Zo ben ik in gesprek geraakt met de organisatie, die al vijftien jaar bestaat." Van haar beslissing om matchmaker te worden, heeft ze geen spijt. "Het is heel leuk om te doen, het voelt nooit als werk. Het past ook bij me, in mijn werk moet ik ook in korte tijd een organisatie en mensen doorgronden. Die vaardigheden komen me hierbij goed van pas."

Wat voor mensen maken gebruik van 40PlusRelatie of 60PlusRelatie? "Dat zijn mensen zoals jij en ik, die single zijn en weer toe aan een nieuwe relatie. De meeste mensen die zich aanmelden, hebben hun leven heel aardig op de rit: ze hebben een baan of actieve carrière achter de rug, hebben een huis, familie en vrienden. Ze hebben een gelukkig leven, maar toch missen ze iets. Als ze thuis komen, is er niemand om even de dag mee door te nemen. Dat hoor ik vaak - het gaat juist om de kleine dingen. Omdat cliënten al een vol leven hebben, hoeven ze niet direct te trouwen. Meestal zijn mensen op zoek naar een fijne latrelatie."

"Wanneer mensen ons benaderen, ga ik langs voor een persoonlijk gesprek. Daarin wil ik meer te weten komen over de persoon en waar ze naar op zoek zijn. Zodat ik een goede match kan vinden. Vertrouwen is heel belangrijk, ik stel persoonlijke vragen over iemands wensen voor een partner en relatie. Vervolgens ga ik op zoek naar een mogelijke match. Ondertussen houden we contact."

"Als ik denk iemand te hebben gevonden, leg ik het profiel van diegene voor. En dan volgt als het ware een blind date. Cliënten moeten mij dus vertrouwen dat ik een goede partner voor hen vindt. Bij het vinden van de juiste match kijken we verder dan alleen het uiterlijk, al kun je wel bepaalde voorkeuren opgeven. Vaak zijn mensen op zoek naar een gelijkwaardige partner, waar ze goede gesprekken mee kunnen voeren, en weer leuke plannen mee kunnen maken. Het is niet altijd de eerste keer al raak. Maar dan kijken we gewoon verder, tot we wel een juiste match hebben gevonden. Geïnteresseerd in wat Vera voor jou kan betekenen? Kijk op www.40plusrelatie.nl of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel 020 – 244 32 23.

Bron: Amstelveens Nieuwsblad

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.
Ongeldige invoer

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!