40PlusRelatie 1200
donderdag, 14 februari 2019 09:10

Tijd om elkaar te leren kennen zoals het hoort

Postiljon Zoetermeer - 14 februari 2019

In deze tijd van de digitale contacten is het een verademing dat een relatiebemiddelingsbureau als 40PlusRelatie nog contacten legt tussen kandidaten zoals zij dat zelf graag willen. Op een veilige respectvolle manier, met serieuze kandidaten en vooral met veel geduld om elkaar wat beter te leren kennen.

Ingrid van Veen, werkzaam voor 40PlusRelatie in de regio Den Haag, Zoetermeer, Delft, Westland, Alphen a/d Rijn en de Bollenstreek, verricht deze bemiddelingswerkzaamheden al meer dan vijf jaar met nog steeds hetzelfde plezier. “Het matchen van mensen begint met heel goed luisteren. Onze kandidaten zijn veertig jaar en ouder en hebben veel te vertellen. Ze hebben allemaal relatie-ervaringen gehad, willen graag iemand ontmoeten en zoeken vooral een betrouwbare, veilige manier om contact te leggen. In ons eerste gesprek leer ik iemand kennen. Wie ben je, wat zoek je, hoe gaat onze matchmaking in zijn werk en wat kost deze bemiddeling, ik ben daar heel transparant over”, vertelt Ingrid die bemiddelt voor mensen die open staan voor nieuwe ervaringen en suggesties.

Contact leggen

Aan de hand van de kennismakingsgesprekken maakt Ingrid een persoonsbeschrijving, die voorgelegd wordt aan een potentiële kandidaat als er sprake is van een match. Dat contact wordt gelegd op een afgesproken tijdstip, via de telefoon en alleen met bekendmaking van de voornamen. Dit waarborgt de privacy en het veilige gevoel waar elke kandidaat recht op heeft. “Als het telefoongesprek prettig is verlopen kan er gekozen worden om elkaar te ontmoeten, natuurlijk op neutraal terrein. Al geef ik wel tips en adviseer vooral om het niet bij de mensen thuis te doen ”, lacht Ingrid die gezien heeft dat er op datingvlak veel veranderd is.

Hoe gaat dat tegenwoordig?

Mensen zijn minder uit op een verbintenis via een trouwboekje, er wordt meer gekozen voor een Latrelatie, maar er wordt vooral gekozen voor de liefde. Liefde op relatiegebied en dat gaat niet snel. Er is tijd en geduld nodig om elkaar beter te leren kennen. Daarom spreken Ingrid en haar kandidaten af om minimaal een jaar samen op te trekken. In dat jaar, of langer, is er veelvuldig contact met Ingrid. Ze geeft ook tips om de roestige technieken weer wat te versoepelen. Een klein bloemlezing uit haar tips: “Praat niet te veel over je ex-partner, ook niet alleen over jezelf, zie er verzorgd uit en stel vooral vragen. Een beetje spanning is niet erg, dat hebben we allemaal. Het tweede afspraakje is echt heel anders.”

En dan klikt het

Als het niet klikt laten de kandidaten dat aan elkaar weten en vervolgens nemen ze contact op met Ingrid. Zij vindt het belangrijk om een terugkoppeling te krijgen van haar cliënten. “Het is wel zo dat je merkt dat hoe ouder de kandidaten zijn, hoe minder ze gefixeerd zijn op details, minder oordelen en elkaar meer in de waarde laten. Mooi om te zien. De mooiste reactie die ik laatst kreeg was iemand die schreef: Ik heb hier nooit spijt van gehad. Dit was een perfecte investering in mezelf. En daar doe ik het voor.

Met heel veel plezier.”

Wie kennis wil maken met het liefdesmaatwerk van Ingrid, die kan putten uit de grote database van 40PlusRelatie, kan een kijkje nemen op de website: www.40plusrelatie.nl of bel Ingrid van Veen voor een afspraak. Investeren in de liefde is investeren in jezelf.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.
Ongeldige invoer

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!