fbpx
40PlusRelatie 1200
woensdag, 21 april 2021 13:01

Nieuw professioneel relatiebemiddelingsbureau, nu ook te vinden in West-Friesland voor 40+ en 60+ relaties

Wognum, 2 april 2021

Het zijn bijzondere tijden, ook voor een relatiebemiddelingsbureau. Een afspraakje op 1,5 meter afstand klinkt niet heel gezellig natuurlijk. Toch is er best veel mogelijk, óók tijdens corona. En juist nu er meer eenzaamheid is dan ooit is wat gezelschap bijzonder welkom.

Bij 40PlusRelatie en 60PlusRelatie Noord-Holland is Armanda Ebeltjes de persoonlijke matchmaker voor serieuze relaties. Zij gaat vanuit haar kantoor in Wognum op zoek naar de perfecte match en brengt de juiste singles bij elkaar. Na de eerste kennismaking per telefoon komt Armanda graag bij je thuis om zoveel mogelijk over je te weten te komen. En natuurlijk om te achterhalen wat je zoekt in een nieuwe partner. Door deze methodiek is er inmiddels een slagingskans van 75%! Je houdt zelf de controle doordat je altijd eerst een persoonsbeschrijving van de ander bespreekt met Armanda voordat je wordt voorgesteld en zelf de beslissing maakt om iemand wel of niet beter te leren kennen. Doordat alle kandidaten een persoonlijk gesprek hebben gehad is het veilig en serieus. Je komt dus niet voor nare verrassingen te staan!

Bijdragen aan iemands levensgeluk
“Hoe mooi is het als je kunt bijdragen aan het levensgeluk van mensen, zegt Armanda. Doordat ik er alles aan doe om mijn cliënten zo goed mogelijk te leren kennen kan ik zorgen dat een match vaak gelijk een goede match is. Mijn hart maakt echt een sprongetje als ik hoor dat een eerste afspraak goed bevallen is!” Ook in coronatijden is ‘live’ afspreken gelukkig nog steeds mogelijk, binnen alle maatregelen. “Als er weer wat meer kan dan gaan we veel leuke activiteiten organiseren waar mensen elkaar op een laagdrempelige manier kunnen leren kennen. Zo kom je in contact met andere mensen, niet alleen voor het vinden van een partner maar ook voor nieuwe vriendschappen natuurlijk”.

Meer informatie & aanmelden

ieuwsgierig geworden? Op https://www.40plusrelatie.nl/relatiebemiddeling-noord-holland kun je terecht voor meer informatie en de contactgegevens van Armanda. Een afspraak is zo gemaakt en het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend!

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...