40PlusRelatie 1200
woensdag, 04 november 2020 14:09

Jeanette Kers brengt singles samen

Foto: Dennis Dekker van MediaMagneet

Veluws Nieuws - Epe - 4 november 2020

Jeanette Kers uit Epe is al acht jaar consulent bij een relatiebemiddelingsbureau. Het is heel bijzonder werk, vindt ze zelf. “Ik verander levens van singles en probeer hen samen te brengen. Het maakt me blij als ik zie dat mensen weer gelukkig(er) zijn. Dat hun leven weer meer kleur krijgt, dat doet me goed."

EPE - In coronatijd lijken singles het misschien nog wel moeilijker te hebben. Toch doet Jeanette Kers er alles aan om hen te begeleiden richting het uiteindelijke resultaat: de liefde weer vinden.

Matchmaker

Tinder? Lexa? Parship? Het tv-programma First Dates? Het zijn natuurlijk allemaal manieren om iemand tegen te komen waar je eventueel een relatie mee kunt beginnen. Toch gelooft Jeanette in intensieve begeleiding van een matchmaker. “Ik ben als consulent nauwgezet betrokken bij de zoektocht. Ik hoop zo mee te werken aan een zorgvuldig gekozen match. Hoe meer aandacht je daar aan besteedt, hoe beter. Liefde is veelomvattend. Het gaat niet alleen om een goed gesprek of om aantrekkingskracht. Het gaat om de klik. Dat je niet weet wat je overkomt, als je die andere ziet. Dáár ga ik voor. Zo probeer ik te streven naar een blijvende match.”

40 Plus Relatie

Mensen die op zoek zijn naar een relatie, kunnen op verschillende manieren terecht komen bij 40 of 60PlusRelatie. "We zijn een landelijk opererend bureau. Singles kunnen via ons hoofdkantoor, maar ook rechtstreeks bij een consulent zoals ik binnenkomen."

Iedere consulent heeft een eigen regio en schrijft daar singles in die op zoek zijn naar een relatie. "Als professionals bieden wij onze diensten aan en onze cliënten betalen ons voor deze dienst." Jeanette Kers is één van die professionals die samen met haar collega's singles van alleen naar samen brengt.

Natuurlijk lukt dat niet altijd. Toch doet Jeanette weldegelijk iets goed, vertelt ze. "Van negen op de tien cliënten, krijg ik positieve feedback terug. Ook als er geen blijvende match is, ervaren ze dit traject toch als positief. Soms zijn ze een stap verder gebracht op hun levenspad en hebben ze meer inzicht gekregen in zichzelf. Dat sterkt me enorm. Het maakt mijn werk iedere dag weer bijzonder.”

Wensen

Jeanette, zelf momenteel ook single, zet haar persoonlijke ervaring in om haar cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn. "Dat communiceert makkelijker. Ik weet wat mijn cliënten voelen, meemaken. Ik verdiep me in hun wensen en ga vervolgens graag op zoek naar een passende partner. Uiteindelijk om mensen blij te maken. Want liefde is het mooiste wat er is. Toch?"

Naast de vele gesprekken met haar cliënten, organiseert Jeanette ook wandelingen voor singles. "Zo ontmoeten singles elkaar ook eens op een andere manier. Ongedwongen samen kletsen en genieten van de natuur. Ik fungeer als gastvrouw.

Ik heb fantastisch werk.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...