40PlusRelatie 1200
vrijdag, 29 januari 2021 14:53

Jeanette heeft de gouden tip voor singles in coronatijd

Omroep Gelderland - Vrijdag 29 januari 2021

EPE - Avondklok, niet naar de kroeg kunnen of gezellig intiem een hapje eten in een restaurant. Het leven is echt niet gemakkelijk als je single bent en smacht naar aandacht, liefde of een luisterend oor. Daten in coronatijd, hoe doe je dat?

De oplossing, of een van de oplossingen, bedacht relatieconsulente Jeanette Kers uit Epe. Ga wandelen. "Het is lastig om iemand te ontmoeten als er in coronatijd niets mag", vertelt Kers. "En waar kom je iemand tegen waarmee je misschien wel een relatie zou willen?"

De Epese werkt als relatiebemiddelaar voor alleenstaanden vanaf 40 jaar. Bij elkaar thuis afspreken is lastig vanwege de pandemie, erkent Kers. "Maar ga wandelen. Neem een thermoskan met thee of koffie mee."

Sommigen wandelen uren

En het hoeft geen uren te duren, vertelt de bemiddelaarster. "Als je een uurtje bent met iemand die je nog nooit gezien hebt... Ja, sommige mensen wandelen uren en die zeggen: het was nog te kort. Dan is meestal de klik er al."

Ze zegt het te merken aan sommige van haar cliënten, hoe moeilijk ze het vinden om vanwege de avondklok 's avonds al om negen uur binnen te moeten blijven. "Niet iedereen voelt zich eenzaam, maar je bent wel op jezelf aangewezen. Iedereen heeft het moeilijk in deze tijd, maar een single moet wel meer moeite doen om iemand te ontmoeten."

Er is hoop voor iedereen die een relatie zoekt, zegt Jeanette Kers. "We schrijven nog steeds mensen in, er zijn nog steeds matches, ook matches die blijvend zijn."

Luister naar een gesprek met de relatieconsulente,

BRON: www.omroepgelderland.nl/nieuws/6737234/Jeanette-heeft-de-gouden-tip-voor-singles-in-coronatijd

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...