40PlusRelatie 1200

Zorgzame vrouw van 58 jaar uit Noord-Brabant

Beschrijving

Zij heeft lang bruin haar, bruine ogen, een normaal postuur en kleedt zich verzorgd en casual. Haar karakter is: spraakzaam, gezellig, serieus, eerlijk, sociaal, huiselijk en gevoelig. Daarnaast heeft zij zeker ook humor, is ondernemend en onderhoudend in contacten. Je kunt absoluut van haar op aan. Ze heeft 2 relaties gehad en heeft 2 kinderen. Beiden zijn inmiddels volwassen en uitwonend. Ook heeft zij haar moeder nog. Ze is lange tijd in dienst geweest van de Nederlandse Spoorwegen. Op dit moment werkt zij als verzorgende in een ziekenhuis. Haar eengezinswoning heeft zij gezellig ingericht. Deze dame heeft een auto, rookt niet en drinkt met mate.

Zij houdt van: lunchen met vriendinnen, naar de bioscoop, wandelen, ergens iets eten en drinken. Daarnaast bezoekt ze regelmatig haar familie. Op sportief vlak, zwemt ze en doet ze thuis haar fitnessoefeningen. Qua vakanties is ze 2 keer naar Australië geweest en heeft meerdere Europese landen bezocht. Op zijn tijd ondernam ze samen met haar kinderen of vriendinnen een stedentrip.

Zij zoekt: een spontane, serieuze en zowel huiselijke als ondernemende man. Hij heeft leuke ideeën en gaat voor 100% voor de relatie. Een pré is het als hij humor heeft en er leuk uit ziet.

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...