fbpx
40PlusRelatie 1200

Zelfbewuste vrouw van 53 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Vrouw met een toegankelijke uitstraling, lang donkerblond haar, leuke bril, 1.73m lang met een mooi passend volslank postuur, goed gekleed en altijd naar gelegenheid. Gescheiden, 3 kinderen twintigers, vrijstaande modern ingerichte woning, werkt als accountmanager(Mbo+). 

Zij is: zorgzaam, een familiemens, zelfstandig, maakt makkelijk contact, een netwerker, communicatief sterk, nuchter, ondernemend, gaat het avontuur aan en houdt van spontane acties en verrassingen.

Zij houdt van: wandelen, de natuur in, shoppen, socializen, varen, stedentrips, wintersport en andere vakanties.

Zij zoekt: een man die echt voor een relatie gaat, waardering en aandacht toont, niet te soft qua karakter, wel zorgzaam. Is in voor een grapje en daagt haar uit. Hij weet zich goed te kleden en heeft een verzorgd uiterlijk. Hij is langer dan 1,78m met een normaal tot volslank postuur, liever geen roker.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...