fbpx
40PlusRelatie 1200

Zelfbewuste vrouw van 49 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Bruin haar tot net over de schouders, 1.74 m lang, grijs/groene ogen en een slank figuur. Lichte make-up en bescheiden sieraden. Vrouwelijk gekleed en een vriendelijke, pure uitstraling. Gescheiden moeder van een dochter, wonen samen in een mooi huis in een dorp in Noord-Holland. Business consultant in verzekeringswezen. Rookt niet, drinkt bij gelegenheid een drankje. Vissen als huisdieren. Zij is: een nuchtere, relativerende vrouw. Rustig maar ook spontaan, houdt van gezelligheid en is niet bang om zich te uiten. Zorgzaam en vriendelijk en ook zelfstandig en volhardend. Een romantische vrouw die graag mensen om zich heen heeft en bij gelegenheid vaak op de dansvloer staat. Een werkende moeder, blij met alle seizoenen en respectvol naar haar medemens.  

Zij houdt van: tuinieren, leuke activiteiten ondernemen met haar dochter of vrienden. Het lezen van thrillers of romans. Ze kan goed koken en bakken en geniet hier ook van, zeker voor een gezelschap. Brede muzieksmaak, kiest bewust het nieuws uit en doet aan Zumba. Heeft voorheen veel reizen gemaakt en wil graag nog meer van de wereld zien.

Zij zoekt: een empathische, betrokken man. Iemand die naar haar luistert en zichzelf ook open stelt. Een niet-rokende man met een ruime blik en eigen mening. Een lieve, grappige man die haar dochter respecteert en zijn eigen leven goed kan combineren met het hare. Een attente, moderne man met een groot hart.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...