fbpx
40PlusRelatie 1200

Vrolijke vrouw van 54 jaar uit Gelderland

Beschrijving

Zij is: een positieve, nuchtere vrouw, praat graag, is sportief en houdt van gezelligheid. Ze heeft kort, kastanjekleurig haar, maakt zich licht op en kleedt zich naar gelegenheid, maar altijd verzorgd.

Zij houdt van: lunchen met vriendinnen, bioscoop, schouwburg, winkelen, tijdschrift lezen, af en toe t.v. kijken. Gaat graag naar de sportschool en op de mountainbike kun je haar ook tegen komen. Ze houdt van haar boerderij met koeien, maar de toekomst die ze voor zich ziet is zonder koeien. Ze stopt met het boerenleven.

Zij zoekt: een maatje/partner die zich herkent in de volgende woorden: vrolijk, positief, heeft ook zijn eigen dingen en vrienden, fijn als hij humor heeft, maar een goed gesprek wordt ook gewaardeerd. Leuk als hij van sport houdt en wie weet dat dit ook samen kan. Haar voorkeur gaat uit naar een weduwnaar. Samen een mooie toekomst opbouwen en nieuwe herinneringen maken, daar gaat ze voor.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...