40PlusRelatie 1200

Stralende vrouw van 48 jaar uit Utrecht

Beschrijving

Zij is een stralende, lieve, enthousiaste vrouw uit Midden Nederland. Ze heeft halflang blond haar, is leuk gekleed en heeft een prettige uitstraling. Ze woont in een dorpje in het midden van het land en geniet daar van de rust en omgeving.

Zij houdt van: haar sociale leven, haar 2 honden, haar paard, tuinieren, koken en bakken, het liefst voor anderen. Van wijn en spijs in gezelschap. Haar werk als vertegenwoordigster bij een groot internationaal bedrijf op het gebied van mode. Wandelen, paardrijden, lezen zowel boeken als tijdschriften, creatief bezig zijn met tekenen en schilderen. Allerlei genres muziek, van Armin tot Andre, easy listening.

Zij zoekt: een romantische, aardige, attente man, die tevreden is met wat hij heeft en respect heeft voor haar. Zelf heeft ze geen kinderen maar houdt er wel van. Samen dingen ondernemen maar het ook samen thuis fijn hebben. Een goede gesprekspartner, op Mbo/Hbo niveau in de leeftijd van 45 tot 53 jaar. Graag in bezit van rijbewijs en niet rokend. Laat wat van je horen als deze omschrijving je aanspreekt!

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...