fbpx
40PlusRelatie 1200

Sterke vrouw van 55 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

What you see is what you get!!

Zij is: een spontane goed verzorgde vrouw met half lang donkerblond krullend haar en sprekende blauwgroene ogen. Zij kleedt ze zich casual/sjiek, dat kan een goede spijkerbroek met mooie blouse en sneakers zijn maar zij vindt het ook heel leuk om jurkjes/hakken/mantelpakje te dragen, alles naar gelegenheid. We kunnen haar wel omschrijven als: zorgzaam, direct, lief in de basis. Zij kan goed luisteren en spiegelen. Zij is integer, oprecht en een vechter geen afhaker. Ook weet zij heel goed wat ze wel wil en niet wil. Ze is een warme spontane dame, een familiemens, nieuwsgierig, ondernemend, reislustig, doorzetter, gedreven en soms een beetje ongeduldig. Verder een organisator, initiator, houdt van gezelligheid en spontane acties. Kan speels en ondeugend zijn. Afspraak is afspraak, direct maar tactvol, interesse in mensen en culturen.

Zij houdt van: sporten, lezen, te rommelen in en om het huis. Zij houdt van allerlei soorten muziek; jaren 70/80, Soul, Zuid Amerikaans en klassiek. Zij houdt erg van lekker koken en vindt dit leuk om voor familie en vrienden te doen. Wandelen door weer en wind, hardlopen, op het strand te vertoeven of een stuk te fietsen. Ze gaat graag op pad en vindt het ook geweldig om op het water te zijn. Lekker uit eten, heerlijk maar met rauwe andijviestamppot met spekkies op de bank ook goed.

Haar sociale contacten vindt zij belangrijk en onderhoudt deze dan ook goed. Qua vakanties; zij houdt van stedentrips, wil graag in het land waar ze is cultuur snuiven. Strandvakanties, wintersport of rondreizen in het land waar ze is, zij staat voor alles open. Haar lijkt haar ook geweldig om eens een keer te backpacken met de kinderen of naar het Noorderlicht.

Zij zoekt: zij hoopt haar rots in de branding te ontmoeten een goede gesprekspartner met inhoud en diepgang. Hij toont affectie en kan vertrouwen geven. Positief ingesteld, hulpvaardig en sociaal. Heeft ook zijn eigen bezigheden, is familiair, bourgondisch en ondernemend. Vindt makkelijk aansluiting in gezelschappen en houdt van spontane acties. Een familieman met kinderen. Hij heeft een ondernemersgeest, een goed sociaal leven en hij is bekend met normen en waarden. Verder zou het fijn zijn als hij jongensachtig is en vol in het (werkzame) leven staat. Hij is verzorgd, pak of spijkerbroek, lief, charmant en heeft de juiste dosis humor.

Iemand waar ze trots op kan zijn en die trots op haar is. Een relatie opbouwen met geven en nemen. Van elkaar leren, elkaar aanvullen en uitdagen. Niet over je schouder te hoeven kijken of hij er nog is maar weten dat je er voor elkaar bent. Dingen met elkaar delen ook als je elkaar niet ziet. Samen op een mooie manier oud worden!

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...