40PlusRelatie 1200

Sprankelende vrouw van 50 jaar uit Noord-Brabant

Beschrijving

Vrouwelijke, modern geklede vrouw met een open, toegankelijke uitstraling, normaal postuur, 1.65 m, lang bruin haar, bruine ogen. Gescheiden, 2 dochters, een hondje, woont mooi, is onderneemster. Zij is: spontaan, frivool, goedlachs, maakt makkelijk contact, is actief, nieuwsgierig naar nieuwe dingen, ondernemend, zorgzaam, duidelijk in haar communicatie, initiatief nemend, zelfstandig.

Zij houdt van: gezelligheid met vrienden en familie, koken, concert, theater, shoppen, sauna, sporten (tennis, fitness). Ze staat er voor open om samen nieuwe dingen te ontdekken.

Zij zoekt: Een ontwikkelde, wat stoere man met een rauw randje, charmant, ondeugend, pretoogjes, actief. Hij heeft zijn leven goed op orde. Hij is lief en initiatief nemend, houdt van gezelligheid. Is empathisch, belangstellend en wil net als zij nieuwe ervaringen maken. Hij is oprecht geïnteresseerd, heeft hoge normen en waarden en met de juiste intenties zoekt hij een nieuwe partner. 

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...