fbpx
40PlusRelatie 1200

Sportieve vrouw van 57 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Zij is: is een leuke vrouw om te zien met een warme uitstraling, heeft donkerblond halflang haar en mooie bruine ogen met een twinkeling er in. Verder heeft ze een slank postuur en kleedt zich normaliter sportief/casual maar houdt ook zeker van het dragen van een jurkje in combinatie met mooie pumps. Ze is een lieve, ondernemende en sportieve vrouw. Verder is ze optimistisch, enthousiast en sociaal, heeft humor en is eerlijk tegenover anderen en zichzelf. Zij doet dingen weloverwogen, houdt van gezelligheid en een beetje reuring. Ze rookt niet en houdt op z'n tijd van een wijntje. Hbo-niveau.

Zij houdt van: haar dochter, Italie (passie), hardlopen en sporten. Motorrijden is een grote hobby van haar. Fietsen en wandelen vindt ze ook fijn. Als zij tv kijkt heeft ze interesse voor; reis-, muziek- en praatprogramma’s. Zo nu en dan op een terrasje zitten of samen gezellig een hapje eten is heel prettig. Zij vindt het leuk om te koken en doet dit ook af en toe voor familie of vrienden. Ook vindt ze het leuk als er voor haar gekookt wordt. Regelmatig bezoekt zij de markt en is gek op stadswandelingen in binnen- en buitenland. Verder vindt ze het leuk om naar de bioscoop of het theater te gaan maar dan wel in goed gezelschap. Ze heeft een fijn sociaal leven met een aantal goede vrienden en dat contact onderhoudt ze goed. Qua vakanties kun je met haar veel kanten op; zon, zee, strand. Ze houdt wel van doe vakanties en zeker ook van een stukje cultuur snuiven in het land waar zij verblijft. Stedentrips, weekendjes weg, Nederland vindt ze zeker ook mooi. Ze reist op alle mogelijke manieren (trein, vliegtuig, auto) maar wel graag met een beetje comfort en houdt van kleinschalige accommodaties.

Zij zoekt: een gezellige, sociale, empathische en sportieve man (55-62 jaar). Een man die aandacht heeft voor het samen gevoel. Hij toont (ook) initiatief, heeft de juiste dosis humor en is niet gecompliceerd. Iemand waar ze trots op kan zijn en wie trots is op haar! Samen dingen ondernemen in verbondenheid. Belangrijk vindt zij; normen en waarden, respect en rekening houden met elkaar. Hij hoeft geen kloon te zijn maar verschillende raakvlakken zou wel heel fijn zijn. In eerste instantie gaat zij uit van een latrelatie en dan zien waar dit toe leidt. Zij is erg benieuwd naar jou!

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...