40PlusRelatie 1200

Sportieve vrouw van 54 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Een lieve, midden in het leven staande vrouw, leuk om te zien. Ze kleedt zich in een eigen casual stijl tot semi zakelijke stijl. Ze maakt zich met zorg op en heeft een warme uitstraling. Ze is positief ingesteld, behulpzaam naar de ander en een prettige gesprekspartner.

Zij houdt van: haar 2 katten, die haar heel dierbaar zijn, haar werk als juridisch secretaresse bij een advocatenkantoor, haar huis, haar tuin. Gaat er graag op uit met vriendinnen, houdt van wandelen, tennissen, samen eten koken. Cabaret of theatervoorstelling. Trekt er graag op uit: korte vakanties, stedentrips, wintersport maar ook een rondreis Costa Rica.

Zij zoekt: een man die leeft!  Die zijn hart op de juiste plek heeft en sociaal, attent en verzorgd is. Een leuke man die van het leven houdt! Een gezellig iemand, die initiatief neemt om dingen samen te ondernemen.  HBO niveau in de leeftijd van 50 tot 60 jaar. Niet roken, dierenvriend.

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...