fbpx
40PlusRelatie 1200

Sportieve vrouw van 49 jaar uit Gelderland

Beschrijving

Zij is: een slanke vrouw met een open uitstraling, naturel type met lang blond haar en mooie grote, blauwe ogen. Ze is ongehuwd en heeft geen kinderen. Wel zou ze graag een maatje ontmoeten om samen van het leven te genieten. Haar fulltime baan als managementassistente bevalt haar goed. Ook de combinatie met groepsfitness instructeur geeft haar veel energie. Ze heeft een fijn huis. Huisdieren heeft ze niet. Muziekvoorkeuren: dance, pop, soul, soms klassiek, luistert graag radio 538. Sport en gezond leven zijn belangrijk in haar leven. Haar karakter: georganiseerd, eerlijk, betrouwbaar, staat klaar voor een ander, gedisciplineerd, energiek, soms rechtlijnig, controle willen houden, zelfstandig, kritisch.

Zij houdt van: dagelijks sporten (fitness), uit eten, wandelen, naar de sauna en ze werkt ook graag en met plezier.

Zij zoekt: een niet rokende man die zich herkent in het volgende: sportief, zelfstandig, eerlijk, rustig, beetje stoer. Slank/atletisch/ getraind. Ze wil graag starten met een LAT, maar wie weet ontmoet ze haar maatje en loopt het heel anders dan ze nu denkt.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...