fbpx
40PlusRelatie 1200

Spontane vrouw van 48 uit Gelderland

Beschrijving

Ze is: een leuke vrouw om te zien, ziet er goed gekleed uit, maakt zich heel licht op, houdt van een ''natural look''. Ze heeft kort geknipt grijzend haar en mooie, sprekende, bruine ogen en draagt een sportieve bril. Van haar karakter kun je zeggen dat ze: zorgzaam-behulpzaam-lief-eerlijk en oprecht is. Ze heeft humor, kan snel schakelen, luistert goed, heeft een sterke persoonlijkheid en beschikt over een ruime mate van zelfstandigheid. Ze is al een tijdje weduwe en heeft geen kinderen gekregen. Wel geniet ze van de kinderen van haar familie en haar leuke baan als verpleegkundige decubitus-wondzorg.

Zij houdt van: motorrijden, wandelen, sauna, terrasje, bioscoop, en shoppen. Ze is een doener zoals ze zelf zegt.

Zij zoekt: een levensmaatje met de volgende eigenschappen: eerlijk, oprecht, humor, knuffel, spontaan. Ze wil graag weer samen zijn, samen delen en samen ondernemen. Durf jij het avontuur aan met haar?

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...