40PlusRelatie 1200

Spontane vrouw van 47 jaar uit provincie Utrecht

Beschrijving

Aantrekkelijke, jong ogende vrouw met bruine ogen en half lang golvend kastanjebruin haar, mooie glimlach. Ze kleedt zich vrouwelijk en heeft een normaal tot volslank figuur. Ze is heel positief ingesteld. Gescheiden, co-ouderschap over 2 zonen. Ze woont in een landelijk ingerichte middenwoning, rijdt auto, rookt niet en drinkt voor de gezelligheid een drankje. Ze is verzorgend, zelfstandig, spontaan en gezellig.

Zij houdt van: tennissen, squashen, wandelen, lunchen, uit eten, spelletjes spelen met de jongens, voetbalwedstrijden kijken, allerlei sporten kijken op tv, stedentrips maken of zonvakanties.

Zij zoekt: een positief instelde man met een leuke uitstraling die ook op zoek is naar een serieuze relatie. Zij zou graag samen activiteiten willen ondernemen zoals squashen, wandelen, uit eten gaan, maar ook samen thuis op de bank tv kijken. Het is een pré als hij kinderen heeft en een leuke (verantwoordelijke) baan.

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...