40PlusRelatie 1200

Sociale vrouw van 43 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Zij is: een spontane, krachtige en gevoelige vrouw met een warme uitstraling. Ze heeft een zeer verzorgd voorkomen, een normaal postuur en donkerbruin lang haar. Haar sprekende ogen hebben een warme donkerbruine kleur. Ze kleedt zich overwegend in sportieve vrouwelijke stijl, bij gelegenheid zakelijk passend. We kunnen haar wel omschrijven als een levenslustige, actieve, ruimdenkende vrouw, met een goede dosis humor. Ze is een knuffelaar, gezellig, heeft veel over voor de medemens, ook is ze open en eerlijk. Ze hecht waarde aan goede omgangsvormen en de juiste normen en waarden. Verder is ze empathisch op de goede manier, heeft brede interesses in mensen en in dingen. Staat open voor nieuwe dingen en weet heel goed wat ze wel en niet wil in het leven.

Zij houdt van: haar kinderen (18/16jr), katten, haar werk. Ze vindt het gezellig om een spelletje te doen of haar zelfgemaakte foto’s te bewerken. Verder is ze ondernemend in haar vrije tijd; genieten van het buitenleven, terrasjes, bioscoop, uit eten of een lekkere wandeling en foto’s maken zijn dingen die ze graag doet. Ook vindt ze het heerlijk om met haar sloepje te varen. Verder is ze gek op Jochem Meijer of Philippe Geubels. Haar muzieksmaak is breed, gek op De vrienden van Amstel Live. Vakantie vieren doet ze graag in Europa of eigen land. Ze is geen wereldreizigster. Korte stedentrips zijn wat haar betreft erg leuk om samen te beleven. Ze is gek op zon, zee, strand maar wil wel een actieve vakantie!

Zij zoekt: een verzorgde man met een bepaalde uitstraling, een leuke lach of mooie ogen. Hij heeft brede interesses en goede energie. Belangrijk punt is dat hij ook interesse heeft in haar kinderen. Toekomst: samen weer iets fijns opbouwen met ruimte en respect voor elkaars bezigheden en uiteindelijk toewerken naar een vaste stabiele relatie.

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...