40PlusRelatie 1200

Rustige vrouw van 53 jaar uit Utrecht

Beschrijving

Een lieve, empathische vrouw, leuk vrouw om te zien, kleedt zich in een eigen casual verzorgde stijl. Ze heeft een warme uitstraling, heeft halflang kastanjebruin haar, een slank postuur en draagt een bril. Ze is positief ingesteld, kan goed luisteren naar de ander, is integer en betrouwbaar, heeft zeker humor en houdt rekening met de ander.

Zij houdt van: haar dochters van 19 en 17 jaar, die beiden bij haar wonen en hun eigen leven hebben, haar huis, haar werk bij de rijksoverheid en in het onderwijs. Ze gaat graag naar theater of bioscoop, een dagje winkelen, fietsen, wandelen een terrasje of heerlijk uit eten gaan.

Zij zoekt: een man die een stabiele factor in haar leven wil zijn en zijn eigen leven op de rit heeft. Iemand met wie zij voldoende gespreksstof kan hebben om heerlijke avonden te kunnen praten en lachen, die middenin het leven staat, die werkzaam is en ook een familieman is. Een man op hbo-niveau in de leeftijd van 45 tot 58 jaar.

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...