40PlusRelatie 1200

Positieve vrouw van 47 uit Limburg

Beschrijving

Een mooie en verzorgde vrouw om te zien. Ze heeft een vrouwelijk figuur, is 1,65 lang, licht getint, heeft bruine ogen en is brildragend. Ze heeft zwarte haren met een korter vrouwelijk kapsel. Ze kleedt zich casual, verzorgd en vrouwelijk. Ze is een lieve en sociale vrouw met een sterk gevoel voor rechtvaardigheid. Ze is empathisch, zorgzaam en heel positief ingesteld. Ze heeft een warme persoonlijkheid en geniet van de kleine dingen in het leven.

Zij houdt van : Binnenshuis vindt ze het fijn om te lezen, ze leest graag romans, vakliteratuur en tijdschriften. Ze houdt van muziek luisteren en vindt het gezellig om vrienden en familie te ontvangen. Buitenshuis houdt ze van fietsen, fitness, wandelen, zwemmen, lekker gaan uiteten, terrasje pikken en leuke dingen ondernemen met vrienden of met haar zussen.

Zij zoekt: Een lieve en verzorgde man met open communicatie. Hij is geïnteresseerd, zelfstandig, verantwoordelijk, rechtvaardig, positief ingesteld en heeft een warme persoonlijkheid. Iemand die net als haar een diepe verbintenis wil aangaan maar waar anderzijds ook ruimte is voor de eigen persoonlijke groei. Hij heeft een normaal postuur, kleedt zich verzorgd en rookt niet. Leeftijd tussen de 45 en 53 jaar. Woonachtig in Belgisch of Nederlands Limburg.

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...