40PlusRelatie 1200

Positieve vouw van 54 jaar uit Limburg

Beschrijving

Zij heeft grijs/groen/bruine ogen, kort grijs haar, een normaal postuur en kleedt zich vrouwelijk en verzorgd. Qua karakter is ze: sociaal, spraakzaam, open, eerlijk, lief, zorgzaam, belangstellend, begaan, ondernemend en serieus. Verder heeft ze humor en is ook huiselijk. Af en toe kan ze adrem en direct zijn. Ze is weduwe, heeft 3 volwassen kinderen en haar eerste kleinkind is op komst. Ze woont in een leuke eengezinswoning.

Zij houdt van: zoekspelletjes/hersenbrekers op haar tablet, leuke films en series kijken en het nieuws met de actualiteiten volgen. Ze heeft een leuke baan als verkoopmedewerkster in dagdiensten. Ook houdt zij haar tuin graag bij, met vriendinnen uit eten, ergens iets drinken, dansen, bioscoop, musical of wandelen aan zee of in de bossen. Daarnaast is zij ook lid van de scouting en de plaatselijke schutterij. Wat betreft de vakanties heeft zij meerdere Europese landen bezocht.

Zij zoekt: een type "ruwe bolster blanke pit", een man die een beetje stoer is maar ook zijn gevoelens toont. Hij is lief, attent, biedt rust en heeft voldoende diepgang. Samen er iets moois van maken is wat deze leuke vrouw wil !

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...