fbpx
40PlusRelatie 1200

Ondernemende vrouw van 72 jaar uit Gelderland

Beschrijving

Ze is een leuke, sportieve, ondernemende vrouw. Kleedt zich graag casual, maar houdt ook van chique, als dit van toepassing is. Ze heeft kort donkerblond haar, bruine ogen, lengte 1.72m. Tot aan haar pensionering heeft ze full-time gewerkt als facility manager in de sportwereld. Momenteel vult ze enkele dagdelen in met vrijwilligerswerk bij o.a. de voedselbank en in het theater. Eigen kinderen heeft ze niet, maar geniet van haar "bonus kleinkinderen". Qua muziek kan ze diverse stijlen waarderen, zoals wereldmuziek, klassiek maar ook pop. Haar karakter kunnen we het beste omschrijven als; spontaan, zelfstandig, sportief, optimistisch, oprecht, eerlijk, betrouwbaar, empathisch, emotioneel, doorzetter, zorgzaam, creatief,  nieuwsgierig, houdt van humor en wil graag iets betekenen voor anderen.

Zij houdt van: golfen, yoga, zwemmen, fietsen, wandelen, de natuur, cultuur, lezen en t.v. kijken. Gaat graag naar theater, concert, bioscoop en museum. Houdt van koken, maakt graag voor vrienden een heerlijke maaltijd bij haar thuis, maar houdt ook van uit eten gaan.

Zij zoekt: een maatje die zich herkent in de volgende eigenschappen: warme persoonlijkheid, eerlijk, betrouwbaar, respectvol, empathisch, sportief, breed georiënteerd, goede gesprekspartner, attent en initiatief nemend. Zeker fijn als hij van humor houdt en het bourgondische leven kan waarderen.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...