40PlusRelatie 1200

Ondernemende vrouw van 51 jaar uit Gelderland

Beschrijving

Levenslustige vrouw met warme uitstraling, bruine ogen, donkerbruin halflang haar, ze maakt een heel verzorgde indruk. Ze kleedt zich naar gelegenheid, van jurkje met hakje, tot spijkerbroek met blouse, maar altijd verzorgd. Kernwoorden die haar karakter weergeven: opgewekt, positief, diepgang, eigen mening, levenslustig, integer, normen en waarden zijn belangrijk voor haar, romantisch, zorgzaam, aandacht voor de ander, genieten van vrienden, maar 1 op 1 afspreken vindt ze ook belangrijk. Ze is gescheiden, heeft twee zoons die nu 19 en 21 jaar zijn. Haar band met de vader van haar kinderen is goed en ze is blij dat de kinderen de ene week bij hem en de andere week bij haar zijn. Huisdieren heeft ze niet. Roken doet ze niet, wel drinkt ze af en toe een wijntje of een biertje. Ze werkt met plezier als management assistente bij een internationaal bedrijf en ze gaat starten met een studie Master Secretary Management.

Zij houdt van: lezen, ze neemt ook deel aan lezersclub en ze leest dan meestal romans, eten koken met alles wat daar bij hoort, boodschappen doen, eten voorbereiden en uiteindelijk samen gezellig tafelen. Ze gaat ook graag uit eten en met vrienden afspreken daar geniet ze ook van. Ze speelt golf en bezoekt musea. Van Europa heeft ze veel landen gezien, zoals Frankrijk, Spanje, Italië, maar ook in Amerika heeft ze rondgetrokken. Stedentrips kan ze ook van genieten.

Zij zoekt: een partner die zich herkent in de volgende aspecten: humor, aandacht voor de ander, integer, optimist, diepgang, ondernemend. Ze vindt een levenspartner een verrijking in haar leven en ze wil graag de leuke, maar ook de minder leuke dingen van het leven delen. Leeftijd vindt ze van ondergeschikt belang, samen kunnen delen en sparren over de dingen in het leven is voor haar belangrijker. Heb je MBO+/HBO/ Universitair niveau en bij voorkeur niet rokend? Ze kijkt naar je uit!

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.
Ongeldige invoer

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!