40PlusRelatie 1200

Ondernemende vrouw van 47 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Zij is: een leuke verschijning. Ze kleedt zich vrouwelijk in een casual verzorgde stijl, heeft halflang blond haar, hele blauwe ogen, een open vriendelijk gezicht en draagt een bril. Ze rookt niet en drinkt geen alcohol. Ze is iemand die van gezelligheid houdt en weet goed wat ze wel en niet wilt. Is eerlijk, direct en creatief. Ze kijkt eerst de kat uit de boom en als het goed voelt komt ze los. Verder is ze zorgzaam (soms te), heeft humor en is heel nuchter.

Zij houdt van: haar (puber)kinderen, haar werk(parttime), dieren. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te klussen in en om het huis. Houdt van handwerken, bakken en braden, lezen (historische romans) of selectief tv kijken. Ze wandelt met de hond en fietst graag en doet aan sport. Een terrasje of een etentje op zijn tijd, iets ondernemen, winkelen, zijn ook dingen die ze graag doet. Verder houdt ze van afwisselende actieve vakanties.

Zij zoekt: iemand die positief is, tevreden is met zichzelf en goed voor zichzelf zorgt. Hij is actief, sociaal, heeft zijn zaken goed geregeld en heeft ook zijn eigen leven. Elkaars leven respecteren en samen een nieuwe toekomst tegemoet gaan, zou heel fijn zijn.

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...