fbpx
40PlusRelatie 1200

Mooie vrouw van 54 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Verzorgde, goed uitziende vrouw van 1m70 lang en groene ogen. Kort blond/donkerblond haar, vlot en netjes gekapt. Mooie make-up. Ze heeft een normaal postuur en kleedt zich naar eigen stijl, vrouwelijk, sportief en naar gelegenheid. Tatoeage op rechteronderarm. Rookt niet en drinkt af en toe een wijntje. Gescheiden, heeft drie kinderen (24, 21 en 19) waarvan er twee thuis wonen. Eigen opslagbedrijfje en zorgmedewerker. Zij is: erg zorgzaam en makkelijk in de omgang. Vrolijk en zeer positief ingesteld. Een doorzetter. Trouw in vriendschappen en relaties. Dierenvriend (2 honden, een kat, 2 paarden). Gerichte shopper. Wandelaar, met of zonder honden. Woont dichtbij duinen en strand. Opgeruimd type, gezellig en warm. In voor alle soorten vakanties waarin ontspanning wordt afgewisseld met activiteiten.

Zij houdt van: haar gezin, inclusief dieren. Gezelligheid, (samen) koken voor vrienden of genieten op het (strand)terras. Intimiteit en warmte. Met elkaar sparren en elkaars lief en leed delen. Paardrijden, wandelen, spelletjes. Een spannend boek of goede tv serie. Popmuziek, dansen.

Zij zoekt: een zorgzame man met een positieve instelling. Een man die haar respecteert en geborgenheid biedt. Ze zoekt intimiteit en warmte in een man die eerlijk en duidelijk is. Samen lachen en het leven leuker maken. Elkaars leven aanvullen. Een niet rokende man met eigen baan en hobby’s die tijd wil vrijmaken voor een leven samen.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...