fbpx
40PlusRelatie 1200

Meegaande vrouw van 55 jaar uit Limburg

Beschrijving

Zij heeft kort zwart haar, bruine ogen, een volslank postuur, kleedt zich naar gelegenheid en is altijd verzorgd. Ze is eerlijk, betrouwbaar, zorgzaam, behulpzaam, ondernemend en serieus. Daarnaast heeft zij ook humor. Eigenlijk zou zij meer voor zichzelf op moeten komen. Na lang te hebben samen gewoond is zij nu single. Ze heeft geen kinderen. Haar dagelijkse werkzaamheden voert zij uit als administratief medewerkster. Het appartement waarin zij woont heeft ze gezellig ingericht, toch is ze zeker bereid te verhuizen.

Zij houdt van: een leuke film kijken, met vriendinnen winkelen, een terrasje pakken, naar de schouwburg gaan of een wandeling maken. Qua vakanties is zij naar Spanje en Oostenrijk geweest. Met de juiste man staat zij open voor ideeën om samen te ondernemen.

Zij zoekt: een lieve, eerlijke, betrouwbare en beetje zorgzame man die er goed uitziet, initiatief toont, monogaam is en voor 100% voor de relatie wil gaan.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...