40PlusRelatie 1200

Marokkaanse onderneemster van 45 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Zeer verzorgd uitziende vrouw, halflang bruin haar, donkere ogen, naar gelegenheid gekleed. Ze is 1.65m, normaal tot volslank postuur. Gescheiden, 1 zoon, onderneemster. Zij is: rustig, spontaan, gastvrij, een gevoelsmens, gelijkwaardig, verzorgd, geordend, geïnteresseerd, met de juiste intentie.

Zij houdt van: lezen, wandelen, sporten, tuinieren en reizen.

Zij zoekt: een Marokkaanse man, die net als zij is opgegroeid met de westerse cultuur. Hij is maximaal 55 jaar oud en hij zoekt een partner met de juiste intentie, is emotioneel in balans, geïnteresseerd, zelfstandig, heeft zijn leven op orde, beleefd, ontwikkeld, positieve instelling, zorgzaam, attent, gezonde levensstijl en heeft een doel in het leven. Niet rokend. De afstand is niet zo van belang.

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...