fbpx
40PlusRelatie 1200

Lieve vrouw van 47 jaar uit Utrecht

Beschrijving

Zij is een enthousiaste, gedreven vrouw met halflang bruin haar, leuk gekleed van casual privé tot zakelijk netjes, indien de gelegenheid zich voor doet. Heeft een prettige uitstraling. Zij is: optimistisch, houdt van aanpakken, is gedreven en is een doorzetter. Ze heeft ook humor, is veelzijdig, je verveelt je niet snel in haar gezelschap.

Zij houdt van: haar huis, haar familie, haar werk als leidinggevende bij een financiële instelling, haar bezigheden thuis, zowel binnen als buiten in de tuin. Ze gaat ook graag sporten, tennis bijvoorbeeld, of naar een stadje om te verkennen, een terrasje, strand, je kan allerlei kanten op met haar. Vakanties zijn vaak actief, maar een dagje strand mag best, bijvoorbeeld op Lanzarote, of een reis naar Australië, maar vanzelfsprekend zijn de wensen van een partner hierin belangrijk.

Zij zoekt: iemand die ‘down to earth’ is, die goed voor zichzelf zorgt zowel geestelijk als lichamelijk. Die ook een bepaalde gedrevenheid/passie/ambitie heeft voor de zaken in het leven die belangrijk zijn, een man met humor, goed als hij ook een beetje tegenwicht kan bieden. Iemand open staat voor een gelijkwaardige relatie. Samen dingen ondernemen maar het ook samen thuis fijn hebben. Een goede gesprekspartner, een vlotte sportieve man, in de leeftijd van 48 tot 54 jaar. Leuk om er samen op uit te trekken. Laat wat van je horen als deze omschrijving jou aanspreekt.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...