fbpx
40PlusRelatie 1200

Levendige vrouw van 44 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Een vrolijke dame met eigen tussenwoning en tuin. Ze heeft blond haar, een boblijn met speelse krul, blauwe ogen, brildragend en tatoeage op rechter schouderblad. Volslank figuur, vrouwelijk en casual gekleed en 1,75 m lang. Geen kinderen en niet rokend. Geen huisdieren, ze vindt ze wel leuk. Ze drinkt graag een wijntje bij gelegenheid. Is zorgmedewerker, ook als vrijwilliger actief. Zij is: sociaal en zorgzaam. Maakt het graag gezellig en zorgt goed voor iedereen. Een nuchtere vrouw die zich ook op spiritueel gebied thuis voelt. Sterk karakter, weet wat ze wil. Betrokken, attent en trouw. Ze heeft het hart op de tong en is makkelijk in de omgang. Impulsief en ruimdenkend. Een vrolijke vrouw met humor die vol in het leven staat en in is voor spontane uitjes en activiteiten.

Zij houdt van: gezelligheid en warmte. Muziek, concerten en theater. Dansen en impulsieve acties. Ook huiselijkheid, het samen gezellig maken. Lezen, een serie of sport kijken op televisie. Yoga en meditatie om tot rust te komen. Stedentrips, zonvakanties en actieve vakanties. Een wandeling met afsluiting op het terras. Koken en een gezellige avond met vrienden. Jezelf zijn en respect hebben voor elkaars wensen en leefwijze.

Zij zoekt: een stoere man met eigen mening en zijn leven op orde. Hij heeft een normaal tot volslank postuur en een verzorgd voorkomen. Hij staat open voor nieuwe ervaringen en is zowel thuis, als in sociale omgevingen, een gezellige, eerlijke man. Hij is behulpzaam en betrokken, houdt van lekker en gezond eten en heeft ook eigen hobby’s en sociale contacten. Een man die attent is en meedenkt en het de ander graag naar de zin maakt.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...