40PlusRelatie 1200

Leuke vrouw van 46 jaar uit Utrecht

Beschrijving

Zij heeft lang bruin haar, groen/bruine ogen, een normaal postuur en kleedt zich naar gelegenheid. Haar karakter is: sociaal, serieus, ondernemend, open, gezellig, zorgzaam en eerlijk. Heeft daarnaast ook humor. Is soms een tikkeltje impulsief en koppig. Je kunt met haar een fijn gesprek voeren, ze luistert en is spraakzaam. Ze heeft een lange relatie gehad maar geen kinderen, ze vindt ze wel leuk. Verder heeft ze een leuke parttime baan als verkoopster in een luxe kledingzaak. Qua vakanties heeft ze al enkele verre reizen gemaakt en meerdere Europese landen bezocht. Vanzelfsprekend staat ze open voor leuke ideeën.

Zij houdt van: schilderen, tuinieren, leuke film of serie kijken, ergens iets eten, drinken, concert, bioscoop, muziekevenement.

Zij zoekt: een spontane, rustige maar toch spraakzame, loyale, eerlijke man die een teamspeler is. Een goed verzorgde man met een stabiel karakter waarvan je weet wat je aan hem hebt. Samen voor 100% voor de relatie gaan is wat deze leuke vrouw voor ogen heeft.

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...