40PlusRelatie 1200

Leuk uitziende vrouw van 56 jaar uit Limburg

Beschrijving

Zij heeft halflang blond haar, blauwe ogen, een normaal postuur en kleedt zich verzorgd, vrouwelijk, trendy en naar gelegenheid. Haar karakter is: spontaan, ondernemend, serieus, sportief, eerlijk, gastvrij en geordend. Daarnaast heeft ze humor, is ook huiselijk en neemt initiatief. Soms kan ze ongeduldig zijn. Ze heeft enkele relaties gehad, is getrouwd geweest en heeft 3 kinderen. Ze zijn inmiddels volwassen. Haar dochter van 19 jaar woont nog thuis. Ze werkt voor defensie. Woont in een leuke eengezinswoning.

Zij houdt van: haar tuin bijhouden, sportwedstrijden dochter kijken, uit eten, ergens iets drinken, dansen, concert, theater, samen koken, spontane activiteiten, fietsen, wandelen, skiën (vooral de sfeer). Qua vakanties is zij naar Amerika, Egypte en meerdere Europese landen geweest. Zij staat absoluut open voor ideeën.

Zij zoekt een: gelijkwaardige, eerlijke, sportieve, reislustige en handige man. Hij heeft een eigen mening, is een fijne gesprekspartner, heeft aanpassingsvermogen in brede zin, inlevingsvermogen en houdt van aanpakken. Vanzelfsprekend maakt hij een verzorgde indruk (zeker wat betreft het gebit).

Zij heeft een auto, drinkt met mate, heeft geen tatoeages (ze is geen favoriet van opvallende tatoeages) en rookt niet. Deze laatste is voor haar dan ook "not done".

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...