fbpx
40PlusRelatie 1200

Interessante vrouw van 41 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Vriendelijke vrouw met open, sprekende blik. 1,68 m lang met blauw/groene ogen. Ze heeft een slank en fit lichaam, kleedt zich vrouwelijk en naar gelegenheid. Haar donkerblonde haar valt op haar schouders. Woont met kat in eigen benedenwoning in een rustige wijk. Geen kinderen. Sportdocente (pilates, karate, yoga). Rookt niet en drinkt af en toe een wijntje of biertje. Zij is: loyaal rustig, lief. Soms te geduldig, leert haar grenzen steeds beter stellen. Spiritueel en realistisch tegelijk. Heeft zelfinzicht en humor. Mooie vrouw, puur. Niet materialistisch. Sportief en creatief. Kijkt weinig tv, luistert veel naar de radio. Een danser, voelt zich prettig op de dansvloer en is tevreden over haar lichaam.

Zij houdt van: een actief leven. Rommelmarkten bezoeken en zelf meubeltjes opknappen. Schilderen en tekenen. Fotografie. Kinderverhaaltjes schrijven. Yoga, pilates, fietsen en wandelen. Met een boek op de bank of het strand(terras), tuinieren. Kleine livemuziek optredens. Op vakantie de omgeving verkennen, actief bezig zijn afgewisseld met rust en ontspanning.

Zij zoekt: een zelfstandige, mannelijke man met geduld en rust. Liefst iemand die kan koken en niet rookt. Kinderen zijn welkom. Een man die niet dominant is maar juist de ander respecteert en gelijkwaardig behandelt. Niet zeuren over kleine dingen. Open staan voor onbekende ervaringen. Hij houdt van muziek. Een persoon met eigen hobby’s en een positieve instelling.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...