40PlusRelatie 1200

Gemoedelijke vrouw van 57 jaar uit Limburg (B)

Beschrijving

Een gemoedelijke en zeer verzorgde vrouw met een open uitstraling. Ze kleedt zich casual/vrouwelijk, heeft grijs/groene ogen en heeft een kort vrouwelijk kapsel in de kleur peper/zout. Ze is 1m66 lang en heeft een normaal postuur. Ze is brildragend. Haar karakter kunnen we omschrijven met de woorden: gevoelig, zelfstandig, initiatief nemend, sociaal, gemoedelijk en een doorzetter. Ze is iemand die zich gemakkelijk aanpast en rekening houdt met anderen.

Zij houdt van: ze leest graag, kijkt series en volgt actualiteiten. Buitenhuis houdt ze van wandelen, zwemmen, uiteten gaan, terrasje pikken en uitwaaien aan zee. Ze vindt het heerlijk om op vakantie te gaan, ze maakt graag een strandvakantie of gaat graag naar de bergen in Zwitserland of Oostenrijk om te wandelen of skiën. Ze zou graag nog eens met een camper naar een camping gaan of lekker rondtrekken.

Zij zoekt: een verzorgde man die avontuurlijk, reislustig en ondernemend is, een man die initiatief neemt. Een levensgenieter met een vrije geest, een man die durft te investeren in een mooie blijvende relatie. Een eerlijke, zelfstandige, sociale en communicatief vaardige man tussen de 57 en 65 jaar met een normaal postuur. Een dierenliefhebber. Ze is klaar om te investeren in een nieuwe relatie, om weer samen te genieten en te delen. Ze is op zoek naar een serieuze relatie en hoopt uiteindelijk weer samen te gaan wonen. Ze droomt ervan om te gaan wonen aan de kust in binnen- of buitenland om samen opnieuw te beginnen.

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...