40PlusRelatie 1200

Gelovige vrouw van 49 jaar uit Limburg

Beschrijving

Een mooie en elegante vrouw met een warme uitstraling, een slank postuur, bruine ogen en donkerbruin lang haar. Ze kleedt zich elegant en vrouwelijk. Haar karakter is warm en open, ze is gevoelig, vrijgevig, attent en behulpzaam en staat voor iedereen klaar. Ze is eerlijk en betrouwbaar, soms een beetje koppig en een echte doorzetter.

Zij houdt van: koffie drinken, lekker uiteten, leuke dingen ondernemen met haar kinderen, een bioscoop bezoeken, wandelen en naar de sauna gaan. Ze gaat twee keer in de week naar de kerk.

Zij zoekt: een extraverte, verzorgde, betrouwbare man die niet dominant is. Ze vindt het belangrijk dat hij net zoals zij Jehova of heel gelovig is. Ze is op zoek naar een serieuze relatie, waarbij ze wederzijds respect heel belangrijk vindt. Ze vindt het ook heel belangrijk dat hij open staat voor haar kinderen. Ze zoekt een echte familieman. Een man in leeftijd tussen de 45 tot 55 jaar, met een verzorgd uiterlijk en een slank of normaal postuur. Woonachtig in Belgisch of Nederlands Limburg.

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...