fbpx
40PlusRelatie 1200

Extraverte vrouw van 45 jaar uit provincie Utrecht

Beschrijving

Zij is een volslanke vrouw die positief in het leven staat, heeft een verzorgd uiterlijk, kastanjebruin halflang haar, een stralende huid en een verzorgde make-up. Hbo/Wo niveau en in bezit van een auto. Ze heeft een beroep dat ze met passie doet.

Zij houdt van: zwemmen, dansen, lezen; zowel boeken als tijdschriften zoals Linda en Jan, kijkt graag series of films. Ze staat graag op een podium en houdt van presenteren, dit kan ze ook goed gebruiken voor haar werk. Ze houdt ook van concerten, cabaret, bioscoop, lekker uit eten gaan en de sauna.

Zij zoekt: een charmante, zelfverzekerde, passievolle man met een leuke uitstraling en mooi gebit. Ze houdt van een verzorgd en netjes uiterlijk en het is een pré als hij een baardje heeft. Het postuur maakt niet uit als hij maar lief is en intellectueel wat in te brengen heeft, tussen de 40-50 jaar is en in een straal van 45minuten woont.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...