fbpx
40PlusRelatie 1200

Enthousiaste vrouw van 46 jaar uit Utrecht

Beschrijving

Zij is een lieve, gezellige vrouw, met kort blond haar, is leuk gekleed en heeft een prettige uitstraling. Woont in een dorpje in het midden van Nederland en geniet daar van de rust en omgeving.

Zij houdt van: haar kinderen, zoon van 19 en dochter van 17 jaar, haar hond, haar sociale leven, ze is bourgondisch ingesteld, houdt van koken, het liefst voor anderen. Van wijn en spijs in gezelschap. Haar werk als verpleegkundige in een verzorgingstehuis. Allerlei genres populaire muziek. Een dag naar een stadje, een terrasje, uit eten gaan. Italië is een favoriet vakantieland.

Zij zoekt: iemand die zich verzorgd kleedt, haar neemt zoals ze is, een beetje tegengas kan geven, maar haar ook kan verrassen. Samen dingen ondernemen maar het ook samen thuis fijn hebben. Een goede gesprekspartner, op MBO/HBO niveau in de leeftijd van 40 tot 50 jaar. Graag in bezit van rijbewijs, roken geen bezwaar, aangezien ze zelf ook rookt. Laat wat van je horen als je deze omschrijving aanspreekt!

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...