40PlusRelatie 1200

Energieke vrouw van 48 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Een lieve, energiek in het leven staande vrouw. Ze is een leuke vrouw om te zien, kleedt zich in een eigen casual verzorgde stijl, maakt zich met zorg op en heeft een warme uitstraling, lang blond haar en een slank postuur. Ze is positief ingesteld, behulpzaam naar de ander en een prettige gesprekspartner.

Zij houdt van: haar zoon van 18 en dochter van 15 jaar, haar paard, haar werk bij een bouwbedriif, haar huis, haar tuin. Ze gaat graag naar theater of bioscoop, een dagje winkelen en naar haar familie.

Zij zoekt: een man die haar graag wil verrassen met een uitje, een bosje bloemen of zomaar. Die zijn hart op de juiste plek heeft en sociaal, attent en verzorgd is. Een leuke man die van het leven houdt! Iemand die tijd heeft voor de ander, een goed gesprek kan en wil voeren, een zorgzaam, gezellig iemand. MBO/ HBO niveau in de leeftijd van 45 tot 55 jaar.

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...