40PlusRelatie 1200

Empathische vrouw van 49 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Leuke vrouw met een toegankelijke uitstraling, groene ogen, donkergrijs kort kapsel, casual gekleed, normaal postuur, mooie glimlach, geen kinderen, katten en hondje, kleurrijk appartement, werkt als planner in de zorg, rookt niet. Ze is zorgzaam, zelfstandig, communicatief, gevoelig, bescheiden, nieuwsgierig naar nieuwe dingen.

Zij houdt van: wandelen, fietsen met de hond, aquasport, nieuwe stukjes omgeving en natuur ontdekken. Als ze uitgaat dan houdt ze van kleinschalig, bv. muziekbandje, klein theater, terrasje pakken. Thuis tuiniert ze, leest een boek, is creatief bezig en besteedt ze de nodige tijd aan haar dieren.

Zij zoekt: een breed georiënteerde man met een eigen mening, die houdt van discussiëren, is een doorzetter, heeft ook een eigen leven, is mondig, open minded, houdt van knuffelen. Geen roker.

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...