40PlusRelatie 1200

Creatieve vrouw van 49 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Een leuke vrouw om te zien, ze kleedt zich casual en heeft een normaal postuur, lang donkerbruin haar, groen/grijze ogen en een open vriendelijk gezicht. Ze rookt niet. Universitair niveau. Zij is: een creatieve vrouw, sociaal, spontaan en heeft een eigen mening en is voorzien van de juiste dosis humor. Zij praat makkelijk en veel. Ze is gevoelig, attent, eerlijk en houdt van gezelligheid. Ze kan goed relativeren, zal niet gauw oordelen, houdt rekening met anderen en je zal haar niet snel geïrriteerd of boos krijgen. Ze kan genieten van kleine dingen. Ze kan soms lang in haar emotie blijven hangen, dat komt doordat ze haar emotie niet altijd bij de juiste persoon kwijt kan. Van geboorte is ze een vrolijk en positief mens. Kan niet tegen onrecht en dominante mensen.

Zij houdt van: lezen of bepaalde actualiteiten/mooie series op tv te kijken. Ze wandelt graag, fietsen ook leuk maar wel graag buiten de stad. Een terrasje op zijn tijd, iets ondernemen, bioscoop of een musea, of lekker uit eten gaan, zijn ook dingen die zij graag doet. Ze houdt van schilderen en pottenbakken. Qua vakanties; houdt ze van stedentrips en weekendjes weg. Zij is gek van Italië. Maar Egypte, Turkije en de Griekse eilanden zijn ook leuk. Ze hoeft niet perse een luxe vakantie. Ze houdt ook van kamperen en is niet echt een wintersportster.

Zij zoekt: iemand die betrouwbaar is, tevreden is met zichzelf en goed voor zichzelf zorgt. Hij is gezellig, ondernemend, sociaal betrokken en heeft brede interesses. Geen koele kikker, hij kan zijn emoties tonen. Zij zou graag een stukje herkenning willen zien wat betreft normen en waarden. Elkaars leven respecteren en samen een nieuwe toekomst tegemoet gaan. Samen weer lief en leed delen en gezellige dingen ondernemen, is iets waar zij voor wilt gaan! Jij ook?

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...