40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties vrouwen

Verzorgde, vrouwelijke vrouw, klassieke stijl. Ze heeft een open vriendelijk gezicht, bruine ogen, half lang blond haar en maakt zich met zorg op. Door haar aansprekende manier van praten heb je gelijk een leuk gesprek met haar.

Zij houdt van: haar appartement in de binnenstad, haar zoons en kleindochter, haar werk als hypotheekadviseur, dingen ondernemen, wandelen, in het bos of op het strand, winkelen, uit eten gaan en bijvoorbeeld naar het theater gaan. Mocht een toekomstige partner een motor hebben dan lijkt het haar heerlijk om er mee te toeren, achterop welteverstaan. Op vakantie zou zij graag gaan naar: bijvoorbeeld Afrika, Alaska of het Noorderlicht maar zeker ook stedentripjes en weekendjes weg zijn heerlijk om te doen. En staat vanzelfsprekend open voor de wensen van de toekomstige partner.

Zij zoekt: een man die eerlijk, oprecht, empathisch en actief is. Die zeker een eigen mening heeft en zich netjes en verzorgd kleedt. Toekomst, samen gelukkig oud worden met respect naar elkaar, die haar ook de ruimte geeft om haar eigen dingen te blijven doen. Heerlijk om samen de dag door te praten onder het genot van een glas wijn. In de leeftijd van 52-60 jaar, op MBO/HBO niveau.

Aanvullende informatie

Leuke vrouw om te zien, kleedt zich vrouwelijk in een casual verzorgde stijl, heeft halflang donkerbruin haar met slag erin, groen/bruine ogen en een open vriendelijk gezicht. Ze is 1m84, heeft een normaal postuur, rookt niet en drinkt zo nu en dan een wijntje. Zij is een ambitieuze vrouw, sociaal, spontaan en heeft een eigen mening. Verder is ze een doorzetster, onafhankelijk maar hoeft niet alles in haar eentje te doen, is gevoelig, attent, eerlijk en houdt van gezelligheid. Kan goed relativeren, zal niet gauw oordelen, houdt rekening met anderen en kan rationeel denken. Ze kijkt zeker de kat uit de boom maar als het goed voelt stelt ze zich open.

Zij houdt van: haar zonen, haar werk en de kat. Verder houdt ze van; lezen of bepaalde Netflix series kijken. Ze wandelt en fietst graag, tennissen en hardlopen doet zij wekelijks. Een terrasje op zijn tijd, even naar de stad, winkelen, of lekker uit eten gaan, zijn ook dingen die zij graag en geregeld doet. Ze houdt van allerlei soorten muziek en ze vindt het leuk om te koken. Bezoek aan musea, theater of cabaret vindt ze ook fijn. Ze heeft het liefst gecombineerde vakanties, beetje relaxen en uitstapjes.

Zij zoekt: iemand die betrouwbaar is, tevreden is met zichzelf en goed kan relativeren. Hij is actief, vriendelijk, lief, sociaal betrokken en toont initiatief. Hij heeft zeker een eigen leven en is een goede gesprekspartner op zijn tijd. Het zou fijn zijn als hij een beetje empathie kan tonen en voorzien is van de juiste dosis humor. Elkaars leven respecteren en samen een nieuwe toekomst tegemoet gaan. Het gevoel dat je samen bent, samen weer dingen doen lijkt haar prettig. Starten met een lat relatie en misschien samen oud worden? Elkaars kinderen zijn over en weer welkom!

Aanvullende informatie

Enthousiaste, energievolle, krachtige en gevoelige vrouw met een warme uitstraling. Ze heeft een normaal postuur en donkerblond halflang haar. We kunnen haar omschrijven als een levenslustige, ondernemende, ruimdenkende vrouw, met een goede dosis humor. Ze hecht waarde aan goede omgangsvormen en juiste normen en waarden. Verder is zij empathisch op de goede manier, heeft brede interesses in mensen en dingen. Houdt van mensen om zich heen die de juiste energie afgeven. Staat open voor nieuwe dingen en weet heel goed wat zij wel en niet wil in het leven.

Zij houdt: van haar kinderen, haar familie, dieren en haar werk. Een dagje weg met een vriendin of de kinderen vindt ze allemaal erg leuk om te ondernemen. Genieten van het buitenleven, terrasjes, uit eten of een lekkere wandeling of fietstocht, zijn wat haar betreft allemaal leuke activiteiten om samen te doen. Vakantie vieren doet ze graag in eigen land. Ze is geen wereldreizigster. Zuid Europa heeft ook haar interesse. Korte stedentrips zijn wat haar betreft leuk om samen te beleven.

Zij zoekt: een niet rokende, verzorgde man met sprekende ogen. Hij heeft brede interesses en goede energie. Belangrijk punt is dat hij ook interesse heeft in haar kinderen. Toekomst: samen weer iets fijns opbouwen met ruimte en respect voor elkaars bezigheden.

Aanvullende informatie

Leuke slanke dame, fijn gebouwd, naar gelegenheid gekleed, middellang blond haar. Rookt niet. Gescheiden, 3 kinderen, 1 studerende zoon nog thuiswonend. Ze werkt in de zorg en doet een paar uurtjes vrijwilligerswerk. Ze is lief, zorgzaam, een familiemens, huiselijk, zeer verzorgd, actief, sportief, tevreden, open, oprecht, toekomstgericht en positief. Ze weet voor zichzelf op te komen. Ze vindt het leuk om spontaan iets te ondernemen, zoals een weekendje weg, concert, etentje of leuke vakantie. Ze laat zich graag verrassen, maar verrast zelf ook graag een ander.

Zij houdt van: tuinieren, lezen, spannende films kijken of een serie, wandelen, snorkelen, fietsen, terrasje pikken, winkelen, (kunst) tentoonstellingen of musea bezoeken, spelletje doen. Interesse in tuin en interieurontwerp. Vakanties: stedentrips, verre reizen, snorkelen, zowel zon als sneeuw, kort tripje in eigen land.

Zij zoekt: een spontane, warme, gezellige, ondernemende man, met gevoel voor humor, goed gekleed en verzorgd, met een gezonde werkmentaliteit en een sportief uiterlijk. Initiatief nemend binnen een evenwichtige relatie. Een man die open en direct communiceert. Afstand is niet bezwaarlijk voor haar.

Aanvullende informatie

Leuke, slanke dame, fijngebouwd, naar gelegenheid gekleed, middellang blond haar. Rookt niet. Gescheiden, 3 kinderen, 1 studerende zoon nog thuiswonend. Ze werkt in de zorg en doet een paar uurtjes vrijwilligerswerk. Ze is lief, zorgzaam, een familiemens, huiselijk, zeer verzorgd, actief, sportief, tevreden, open, oprecht, toekomstgericht en positief. Ze weet voor zichzelf op te komen. Ze vindt het leuk om spontaan iets te ondernemen, zoals een weekendje weg, concert, etentje of leuke vakantie. Ze laat zich graag verrassen, maar verrast zelf ook graag een ander.

Zij houdt van: tuinieren, lezen, spannende films kijken of een serie, wandelen, snorkelen, fietsen, terrasje pikken, winkelen, (kunst)tentoonstellingen of musea bezoeken, spelletje doen. Interesse in tuin en interieurontwerp. Vakanties: stedentrips, verre reizen, snorkelen, zowel zon als sneeuw, kort tripje in eigen land.

Zij zoekt: een warme, gezellige man, die zich goed kleedt en verzorgd is. Iemand die een gezonde werkmentaliteit heeft en een sportief uiterlijk. Liefst een autoliefhebber of zelf motor rijdt. Iemand die initiatief neemt binnen een evenwichtige relatie. Open en direct communiceert. Afstand is niet bezwaarlijk voor haar.

Aanvullende informatie

Een lange vrouw met een slank tot normaal postuur, open vriendelijke uitstraling, mooi gebit, kort donkerblond haar, groene ogen, casual modern gekleed. Rookt niet , drinkt whisky bij gelegenheid. Gescheiden, 4 kinderen waarvan 2 thuiswonend van 15 en 17 jaar. Ze heeft goed contact met haar ex. Werkt als ambulant begeleider in de psychiatrie. Eigen bovenwoning, 2 katten en een paard. Ze is zachtaardig, oprecht, onderzoekend, intuïtief, natuurmens, hartelijk, gevoelsmens, ruimhartig, positief vrolijk en met humor.

Zij houdt van: bezig zijn met haar paard zonder er op te rijden, helpt op de boerderij mee en geniet vooral van het buiten zijn, de vrijheid. Ze leest graag, uit lunchen, strand, houdt van cultuur en musea. Is vooral geïnteresseerd in wat mensen drijft.

Zij zoekt: een grote man, ruwe bolster blanke pit, iemand die voor zichzelf staat, creatief, avontuurlijk, een groot hart, geen doorsnee man, niet oordelend, geen snelle zakenman. Zijn kledingstijl is passend bij wie hij is. Hij heeft respect voor zijn medemens. Haar droom is weer vrij te wonen en te genieten van de natuur.

Aanvullende informatie

Leuke vrouw om te zien, die zich vrouwelijk kleedt in een casual verzorgde stijl, heeft halflang blond haar, blauwe/grijze ogen en een open vriendelijk gezicht. Een actieve, enthousiaste en eerlijke vrouw, spontaan en heeft een eigen mening. Verder is zij een positief mens die haar zaakjes goed geregeld heeft. Ook is zij een gevoelsmens die met beide benen op de grond staat. Ze is een makkelijke praatster maar kan zeker goed luisteren naar anderen. Ze kan genieten van de kleine dingen. Rookt heel soms maar kan zo stoppen. Drinkt bij gelegenheid. Mbo-Hbo niveau.

Zij houdt van: een feestje, dansen. Kinderen; groot en klein. Muziek jaren 70/80 en de muziek van nu. Lezen, selectief tv kijken. Ze wandelt en fietst graag. Geregeld is zij in de sportschool te vinden voor bodypump. Een terrasje op zijn tijd, iets ondernemen met vrienden en familie, winkelen, of lekker uit eten gaan, zijn ook dingen die zij graag doet. Bezoek van het theater/bioscoop/concert of een expositie lijkt haar leuk om dat weer met een partner te doen. Graag een beetje actieve vakantie waarbij leuke dingen worden ondernomen. Zij is geen strandligger.

Zij zoekt: een vlotte, wijze en mannelijke man. Hij is lief en tevreden met zichzelf en weet wat hij wil. Hij is sociaal betrokken, actief en staat positief in het leven. Zij zou graag een stukje herkenning willen zien wat betreft normen en waarden. Elkaars leven respecteren en samen een nieuwe toekomst tegemoet gaan. Het gevoel dat je samen bent en weer dingen kan delen, lijkt haar fijn. In eerste instantie gaat zij uit van een latrelatie en dan kijken waar dit toe leidt.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 6

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.
Ongeldige invoer

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!