40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties vrouwen

Een knappe sportieve, slanke dame met wisselende kapsels, bruine ogen, getinte huidskleur. Kleedt zich naar gelegenheid, van sportief tot gewaagd, rookt niet, geen huisdieren, geen kinderen. Werkt in de zorgsector met ouderen. Ze woont in een strak modern ingericht appartement. Ze verplaatst zich met de auto. Ze is netjes, verzorgd, zorgzaam, initiatief nemend, lief, huiselijk, beetje eigenwijs, flexibel, duidelijk en spontaan.

Zij houdt van: luxe en mooie dingen, vakanties, sporten, uit eten, winkelen, uitgaan, klussen.

Zij zoekt: een nette verzorgde man tussen de 40 en 50 jaar. Niet dominant, huiselijk, actief, sportief, eigen ding hebben, grappig, knuffelig, eerlijk en oprecht, respectvol, niet gierig. Voor haar geldt: zorg voor elkaar met genoeg eigen ruimte. Hij houdt van vakanties, heeft een mooi gebit, een normaal postuur. Hij mag roken. Haar droom is samen een heel goed leven te hebben.

Aanvullende informatie

Sociale en zorgzame weduwe met normaal postuur, lang golvend kastanje bruin haar, sprekende ogen en een mooi gebit. Ze kleedt zich vrouwelijk en casual sportief; passend bij de gelegenheid. Verder is zij energiek, humorvol en enthousiast met oprechte belangstelling voor de ander. Zij rookt niet en gebruikt geen alcohol.

Zij houdt van: haar volwassen kinderen, haar werk, tuinieren, klussen en koken. Vaak luistert ze naar muziek uit de jaren 70-90 of naar klassieke of jazz muziek. Zij is een groot sportfanaat. Ze gaat liever in gezelschap naar het theater, bioscoop, uit eten of samen dansen. Ze vertoeft graag in de natuur om te wandelen of te fietsen. Ze reist graag naar een zonnig land. Zelf is ze gek op Spanje of Argentinië. Ze vindt het ook leuk om steden te bezoeken.

Zij zoekt: een niet rokende, serieuze man die goed verzorgd, romantisch en sportief is. Ook zal hij betrouwbaar en eerlijk zijn. Ze houdt van mannen met een normaal postuur en graag zonder snor. Iemand met een goede uitstraling en een mooi karakter. Hij staat met beide benen op de grond en heeft alles goed voor elkaar, net zoals zij. Samen gezellige dingen ondernemen en een rustige maar gelijkwaardige relatie opbouwen is iets waar zij naar uitkijkt.

Aanvullende informatie

Charmante, levendige vrouw met een warme uitstraling. Zij heeft kort donkerblond haar, mooie bruine ogen, een vriendelijk gezicht en een mooi gebit. Ze heeft een normaal postuur en kleedt zich normaliter casual/sjiek en naar gelegenheid. Verder is ze ondernemend, heeft brede interesses in allerlei dingen en de medemens. Ze is een grote dierenvriend, sociaal, eerlijk, heel geduldig, heeft zeker een eigen mening en is soms eigenwijs. Daarnaast is ze een rustige maar makkelijke praatster, kan ook goed luisteren. Loopt wat langzamer dan een ander en maakt voor langere afstanden gebruik van een rollator/rolstoel.

Zij houdt van: haar kinderen (volwassen), haar katten, tekenen, tuinieren, koken en bakken en gaat er ook graag op uit. Ze is gek op de zon, zee en strand! Haar sociale leven houdt ze goed bij en zal met regelmaat allerlei gezellige dingen ondernemen.

Qua vakanties kun je met haar veel kanten op; zon, zee, strand. Wil zeker een stukje cultuur snuiven in het land waar zij verblijft maar houdt ook wel van relaxen. Stedentrips of weekendjes weg vindt ze ook heel leuk. Uiteraard staat zij open voor de wensen van haar toekomstige partner.

Zij zoekt: een romantische, verzorgde en eerlijke man met humor. Iemand die een beetje stoer, lief en ondernemend is. Het zou fijn zijn om een leuke Lat relatie op te bouwen met als doel om weer samen te wonen. Elkaar het naar de zin maken, liefde en genegenheid te geven en weer te ontvangen, lijkt haar heerlijk.

Aanvullende informatie

Verzorgd uitziende vrouw met grijzend kort haar, blauwe ogen, brildragend. Ze heeft een volslank postuur en kleedt zich modern, netjes en naar gelegenheid. Ze rookt niet en drinkt een wijntje bij het eten of voor het slapen gaan. Ze werkt parttime en daarnaast doet ze vrijwilligerswerk met ouderen. Is weduwe, heeft geen kinderen, wel een eigen woning die smaakvol is ingericht. Is in het bezit van een auto. Verder is ze meegaand, gevoelig, open, komt voor zichzelf op, zorgzaam, beetje verlegen in het begin, geen zin in gedoe.

Zij houdt van: wandelen, fietsen, strandwandeling, knutselen, familie- en vriendenbezoek, online spelletje en luistert muziek. Als ze met iemand uitgaat dan bezoekt ze een terrasje, kroegje of een georganiseerde avond.

Zij zoekt: een bourgondische man, die houdt van gezelligheid, samen dingen ondernemen, lekker eens uitgaan, naar een dansavond, terrasje pakken, uit eten. Iemand die handig is en ook wel houdt van een spelletje spelen. Hij heeft een normaal tot volslank postuur en is mobiel. Hij mag roken.

Aanvullende informatie

Zij is een vrolijke, lange vrouw met een frisse uitstraling, een normaal postuur, bruine ogen en kort donkerblond haar. Ze draagt een bril en kleedt zich bij voorkeur casual. Zij is een doorzetster, probeert ondernemend te zijn. Ze zegt zelf soms impulsief te zijn maar meestal is zij bedachtzaam en weet ze heel goed wat zij wel of niet wil.

Zij houdt van: gewoon lekker chillen met haar dochters. Ze kijkt graag tv, houdt van tijdschriften lezen of gewoon lekker op de bank met een hapje en een drankje. Ze gaat er graag op uit, wandelen in het bos of strand. Ze houdt van winkelen, bioscoop of een dagje weg, zoals naar een dierentuin. Voorkeur voor een combi zonvakantie en of dat nu in Nederland of buitenland is, maakt haar niet zoveel uit. Samen korte stedentripjes maken lijkt haar ook leuk.

Zij zoekt: een zorgzame, respectvolle, rustige man. Een man met eigen initiatief! Iemand die haar kinderen accepteert, zijn kinderen (groot & klein) zijn bij haar uiteraard welkom. Zij wil graag gezellige dingen samen ondernemen. Simpelweg genieten, er zijn voor elkaar en weer blij zijn samen. Zij gaat uit van een lat relatie en dan zien waar dit toe leidt. Roken graag beperkt, zelf rookt ze niet en drinkt heel soms een likeurtje of een Hugo.

Aanvullende informatie

Een nette vrouw met een verzorgd uiterlijk, volslank, grijs krullend haar, vrouwelijk gekleed. Rookt en drinkt niet. Ze is weduwe, heeft 3 kinderen en kleinkinderen. Ze woont in eigen appartement, geen huisdieren. Ze heeft een rijbewijs en een auto. Ze heeft een christelijk geloof. Ze is lief, serieus, sociaal en bescheiden.

Zij houdt van: knutselen, lezen, fietsen, puzzelen, terrasje pakken. Ze is veel in haar chalet in de natuur en ze doorkruist graag het land voor een weekendje weg.

Zij zoekt: een gezellige, lieve man tussen de 70 en 75 jaar voor in eerste instantie vriendschap. Ze is niet veeleisend. Hij is netjes en verzorgd en hij vindt het leuk om er samen op uit te gaan, lekker fietsen, samen eten, naar de camping. Hij heeft respect voor het christelijk geloof en de daarbij horende normen en waarden. Hij mag roken, maar liever niet binnenshuis.

Aanvullende informatie

Een vrouw om door een ringetje te halen, 1.57 m lang, slank postuur, kort blond haar, lichtjes opgemaakt, kleedt zich naar gelegenheid, rookt niet, drinkt bij gelegenheid. Ze woont met haar hondje in een eigen ruim appartement. Ze is gescheiden, geen kinderen.
Ze is secuur, kan niet tegen chaos, flexibel, maakt makkelijk contact, heeft inlevingsvermogen en kan gezellig kletsen. Ze heeft in een relatie liefde en genegenheid te bieden.

Zij houdt van: dieren, lezen, puzzelen en films kijken. Ze maakt graag kleine uitjes zoals uit lunchen, uit eten e.d. en ze gaat graag met vakantie, liefst met de auto. Ze is geïnteresseerd in taal (woordenschat en woordspelingen).

Zij zoekt: een gezellige man, geen binnenvetter. Hij durft over zijn gevoelens te praten, is sociaal in de omgang, gelijkwaardig en heeft aandacht voor haar. Ze houdt niet van onmatigheid. Hij is verzorgd, heeft een auto en kan zich naar gelegenheid kleden. Het is belangrijk dat hij van dieren houdt. Hij mag roken maar wel met mate.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 6

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Basispakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Basispakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!