40PlusRelatie 1200

Mooie vrouw, open uitstraling, blond lang haar, blauwe ogen, normaal postuur, casual en naar gelegenheid gekleed. Gescheiden, 1 zoon van 14 jaar, 2 honden, werkt als pedagoog met kinderen, rookt niet. Ze is leergierig, loyaal, geduldig, vrolijk, positief, sterk, oplossingsgericht, zorgzaam, communicatief sterk en gevoelig.

Zij houdt van: fotograferen, lezen, studeren, koken, tuinieren, skiën, uitgaan, bos- en strandwandelingen en avontuurlijke reizen.

Zij zoekt: een man met een positieve instelling die goed op zichzelf kan reflecteren. Hij is zorgzaam, gevoelig, financieel zelfstandig, niet dominant, ontwikkeld, communicatief ingesteld, reislustig. Hij heeft geen kinderen jonger dan 17 jaar, rookt niet, zijn postuur is sportief, >1,75m lang.

Aanvullende informatie

Stijlvolle leuke vrouw om te zien, ze kleedt zich vrouwelijk in een casual verzorgde stijl en naar gelegenheid. Ze heeft halflang donkerbruin krullend haar (kan ook stijl zijn), mooie groene ogen en een open vriendelijk gezicht en een normaal postuur. Ze rookt en drinkt niet. Verder is zij; een blijmoedige vrouw, heel sociaal en spontaan en heeft een eigen kijk op het leven. Zij is eerlijk, betrouwbaar, heel zelfstandig en heeft een goed relativerings-vermogen, ook gevoelig, attent en houdt van gezelligheid.

Zij houdt van: dieren, kunst, muziek, film en musea. Ze kan genieten van kleine dingen. Is diepzinnig en houdt van filosofische gesprekken.In haar vrije tijd vindt ze het leuk om het thuis gezellig te maken, te lezen of bepaalde tv programma’s te kijken. Een terrasje op zijn tijd, iets ondernemen met vrienden, winkelen, of lekker lunchen, zijn ook dingen die zij graag doet. Ze houdt van koken en eet zelf geen vlees en vis. Verder is zij lid van een filosofisch genootschap. Qua vakanties: houdt zij van Europese bestemmingen. Stedenreizen vindt zij ook leuk.

Zij zoekt: een vriendelijke, diepzinnige en stijlvolle man. Hij is een groot dierenliefhebber en sociaal betrokken. Fijn als hij evenwichtig is en rust uitstraalt. Iemand die openstaat voor nieuwe dingen. Elkaars leven respecteren en samen een nieuwe toekomst tegemoet gaan. Zijn kinderen en kleinkinderen zijn van harte welkom. In eerste instantie gaat zij uit van een latrelatie en dan kijken waar dit toe leidt.

Aanvullende informatie

Blondine met lang haar, normaal postuur, blauwe ogen, vrouwelijk stoer gekleed, vaak in zwart, geen rokjes type. Alleen sinds 2012, geen kinderen, wel katten, woont in eigen sfeervol huis met tuin. Werkt op kantoor, leert voor hovenier. Ze is netjes, een buitenmens, beetje afwachtend maar ook spontaan, zelfstandig, handig, in voor nieuwe dingen, impulsief, temperamentvol en pittig.

Zij houdt van: tuinieren en buiten zijn, wandelen, klussen en rommelen in huis, uit eten, films kijken.

Zij zoekt: een man tussen de 45 en 55 jaar, beetje fors postuur, geen geheelonthouder, spontaan, open, huiselijk, eigen hobby, interesse in elkaar, dierenliefhebber, eigen mening hebben, roken mag, afstand niet zo belangrijk.

Aanvullende informatie

Positieve, zelfverzekerde en stabiele vrouw met een spontane uitstraling. Ze heeft een verzorgd voorkomen, een normaal postuur en halflang donkerblond haar. Haar ogen hebben een warme groene kleur. Ze kleedt zich overwegend in eigen stijl, casual sjiek, en bij gelegenheid zakelijk passend. Verder is zij een betrouwbare, zorgzame en levenslustige vrouw met een gezonde dosis humor; is ruimdenkend, hecht waarde aan goede omgangsvormen en open communicatie. Verder is ze rechtvaardig, gevoelig en soms een beetje ongeduldig. Ze heeft zeker aandacht voor anderen en vindt dat ook fijn om te ontvangen.

Zij houdt van: haar honden, mooie schoenen, interieur en styling. Sporten, wandelen, samen koken en eten. Een dagje weg, even wat bekijken of even een hapje eten vindt ze allemaal erg leuk om te ondernemen. Wat zij ook erg leuk vindt is offroaden met oude defenders! Qua vakantie: ze houdt van stedentrips en een gecombineerde vakantie, beetje relaxen en uitstapjes maken. Kamperen kent zij niet, maar misschien is dat wel heel leuk, ze houdt alleen niet van zichzelf behelpen. De opvang voor de honden is goed geregeld bij afwezigheid.

Zij zoekt: een charismatische, sociale en bourgondische dierenvriend. Hij is positief kritisch, rechtvaardig en recht door zee. Hij kan haar dragen en zij voelt zich veilig bij hem en vindt een stuk geborgenheid. Toekomst; naar elkaar toe willen groeien, met ruimte en respect voor elkaars bezigheden. Starten met een latrelatie en dan kijken waar dit toe leidt. Graag niet-rokend en een drankje bij gelegenheid. Zijn bijna volwassen kinderen of kleinkinderen zijn welkom!

Aanvullende informatie

Leuke vrouw om te zien, kleedt zich vrouwelijk in een casual verzorgde stijl, heeft halflang donkerbruin haar met slag erin, groen/bruine ogen en een open vriendelijk gezicht. Ze is 1m84, heeft een normaal postuur, rookt niet en drinkt zo nu en dan een wijntje. Zij is een ambitieuze vrouw, sociaal, spontaan en heeft een eigen mening. Verder is ze een doorzetster, onafhankelijk maar hoeft niet alles in haar eentje te doen, is gevoelig, attent, eerlijk en houdt van gezelligheid. Kan goed relativeren, zal niet gauw oordelen, houdt rekening met anderen en kan rationeel denken. Ze kijkt zeker de kat uit de boom maar als het goed voelt stelt ze zich open.

Zij houdt van: haar zonen, haar werk en de kat. Verder houdt ze van; lezen of bepaalde Netflix series kijken. Ze wandelt en fietst graag, tennissen en hardlopen doet zij wekelijks. Een terrasje op zijn tijd, even naar de stad, winkelen, of lekker uit eten gaan, zijn ook dingen die zij graag en geregeld doet. Ze houdt van allerlei soorten muziek en ze vindt het leuk om te koken. Bezoek aan musea, theater of cabaret vindt ze ook fijn. Ze heeft het liefst gecombineerde vakanties, beetje relaxen en uitstapjes.

Zij zoekt: iemand die betrouwbaar is, tevreden is met zichzelf en goed kan relativeren. Hij is actief, vriendelijk, lief, sociaal betrokken en toont initiatief. Hij heeft zeker een eigen leven en is een goede gesprekspartner op zijn tijd. Het zou fijn zijn als hij een beetje empathie kan tonen en voorzien is van de juiste dosis humor. Elkaars leven respecteren en samen een nieuwe toekomst tegemoet gaan. Het gevoel dat je samen bent, samen weer dingen doen lijkt haar prettig. Starten met een lat relatie en misschien samen oud worden? Elkaars kinderen zijn over en weer welkom!

Aanvullende informatie

Enthousiaste, energievolle, krachtige en gevoelige vrouw met een warme uitstraling. Ze heeft een normaal postuur en donkerblond halflang haar. We kunnen haar omschrijven als een levenslustige, ondernemende, ruimdenkende vrouw, met een goede dosis humor. Ze hecht waarde aan goede omgangsvormen en juiste normen en waarden. Verder is zij empathisch op de goede manier, heeft brede interesses in mensen en dingen. Houdt van mensen om zich heen die de juiste energie afgeven. Staat open voor nieuwe dingen en weet heel goed wat zij wel en niet wil in het leven.

Zij houdt: van haar kinderen, haar familie, dieren en haar werk. Een dagje weg met een vriendin of de kinderen vindt ze allemaal erg leuk om te ondernemen. Genieten van het buitenleven, terrasjes, uit eten of een lekkere wandeling of fietstocht, zijn wat haar betreft allemaal leuke activiteiten om samen te doen. Vakantie vieren doet ze graag in eigen land. Ze is geen wereldreizigster. Zuid Europa heeft ook haar interesse. Korte stedentrips zijn wat haar betreft leuk om samen te beleven.

Zij zoekt: een niet rokende, verzorgde man met sprekende ogen. Hij heeft brede interesses en goede energie. Belangrijk punt is dat hij ook interesse heeft in haar kinderen. Toekomst: samen weer iets fijns opbouwen met ruimte en respect voor elkaars bezigheden.

Aanvullende informatie

Leuke slanke dame, fijn gebouwd, naar gelegenheid gekleed, middellang blond haar. Rookt niet. Gescheiden, 3 kinderen, 1 studerende zoon nog thuiswonend. Ze werkt in de zorg en doet een paar uurtjes vrijwilligerswerk. Ze is lief, zorgzaam, een familiemens, huiselijk, zeer verzorgd, actief, sportief, tevreden, open, oprecht, toekomstgericht en positief. Ze weet voor zichzelf op te komen. Ze vindt het leuk om spontaan iets te ondernemen, zoals een weekendje weg, concert, etentje of leuke vakantie. Ze laat zich graag verrassen, maar verrast zelf ook graag een ander.

Zij houdt van: tuinieren, lezen, spannende films kijken of een serie, wandelen, snorkelen, fietsen, terrasje pikken, winkelen, (kunst) tentoonstellingen of musea bezoeken, spelletje doen. Interesse in tuin en interieurontwerp. Vakanties: stedentrips, verre reizen, snorkelen, zowel zon als sneeuw, kort tripje in eigen land.

Zij zoekt: een spontane, warme, gezellige, ondernemende man, met gevoel voor humor, goed gekleed en verzorgd, met een gezonde werkmentaliteit en een sportief uiterlijk. Initiatief nemend binnen een evenwichtige relatie. Een man die open en direct communiceert. Afstand is niet bezwaarlijk voor haar.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 6

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!