40PlusRelatie 1200

Vrouwelijke vrouw, alternatief gekleed, halflang donkerblond haar meestal opgestoken, groene ogen, normaal postuur. Weduwe, kinderen en kleinkinderen, poes, woont in monumentenpand, werkt als managementassistent en doet vrijwilligerswerk. Rookt e-smoker en verder naar behoefte. Ze is optimistisch, enthousiast, creatief, empathisch, zorgzaam. lief, goede voelsprieten, hoog gevoelig in positieve zin, dankbaar, tevreden, handig, familiemens.

Zij houdt van gezelligheid, koken, creatief bezig zijn, lezen, salsa, muziek luisteren, varen, snuffelmarkten, dagje stad en jaarlijks met vakantie. Op zondag gaat ze naar de kerk. Ze is christen.

Zij zoekt een man met een stevig karakter, ontwikkeld, eigen mening, geen meeloper, oprecht, open, vrolijk. Kinderen zeer welkom. Mag zich out of the box kleden en hij mag roken.

Aanvullende informatie

Een stijlvolle vrouw met blond halflang haar, kleurrijk vrouwelijk gekleed, normaal postuur. Niet rokend. weduwe, 2 kinderen. Gepensioneerde leerkracht en in het verleden actief als vrijwilligster op sociaal maatschappelijk gebied, HBO, woont in een herenhuis met een designinrichting. Ze is ontwikkeld, sociaal, optimistisch, realistisch / idealistisch.

Zij houdt van: kunst, muziek (jazz, rock, pop, blues en soms ook klassiek), theater, bioscoop, musea, concertbezoek, lezingen bijwonen, lezen en reizen. Haar interesse ligt bij geschiedenis, wetenschap, filosofie.

Zij zoekt: in een relatie intimiteit, gezelligheid, kunnen sparren en lachen, diepgang in gesprekken. Ze zoekt een ontwikkelde trendy man. Hij is flexibel, ondernemend, sociaal, niet claimend, optimistisch en heeft een dosis humor. Hij houdt van reizen en stedentrips. Hij is ongeveer van haar leeftijd en heeft een normaal postuur. Liever niet roken.

Aanvullende informatie

Vlot uitziende vrouw met een gezet postuur, is 1.65m lang en heeft kort blond haar. Ze kleedt zich casual met vaak een mooi sjaaltje dat een verzorgde indruk geeft. Heeft blauw/groene ogen en draagt een bril. Roken doet ze niet, drinkt dagelijks een wijntje of een besje. Ze heeft een rijbewijs en een auto. Is  2 x weduwe, heeft 2 kinderen en 3 kleinkinderen. Ze woont in een

5-kamerappartement, met een moderne inrichting. Verder is ze huiselijk en rustig, een beetje eigenwijs, heeft humor en is lief. Ze is kieskeurig en soms impulsief maar ook makkelijk, zorgzaam en bescheiden.

Zij houdt van: puzzelen en sport kijken op tv of langs de lijn. Ze is breed geïnteresseerd en leest 2 kranten en volgt op tv een quiz. Regelmatig gaat ze met de auto op pad. Wat vakanties betreft is Europa favoriet.

Zij zoekt: een lieve, zorgzame man voor een Lat relatie. Gelijkwaardig in een relatie en breed geïnteresseerd. Hij is nadenkend en het zou leuk zijn als hij ook passief sportief is. Hij is tussen de 60 en 70 jaar en kleedt zich casual netjes. Liever niet roken of in elk geval niet in huis.

Aanvullende informatie

Leuke, verzorgde vrouw, halflang donkerbruin haar, 1.68 m., volslank, casual gekleed. Ze rookt buiten, drinkt met mate. Gescheiden, 4 uitwonende kinderen, 3 poezen, werkt in de thuiszorg. Ze is rustig, netjes, zorgzaam, tevreden, volgzaam en ze houdt van aanpakken.

Zij houdt van: natuur, strand, wandelen, fietsen, lezen en tv kijken.

Zij zoekt: een lieve, zorgzame man, handig, een prater, tevreden en dierenvriend. 

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!