40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties vrouwen

Charmante vrouw met een warme uitstraling. Zij heeft kort, blond haar, mooie blauwe ogen, een vriendelijk en sprekend gezicht met een mooi gebit en draagt een moderne bril. Zij heeft een normaal postuur en kleedt zich casual, sexy, vrouwelijk of stoer, afhankelijk van de gelegenheid. Verder is ze energiek, een gelukkig mens, optimistisch, humorvol, ondernemend en zeer gastvrij. Zij heeft een eigen visie op het leven en ze staat zéker graag open voor een interessante, andere mening. Ze is een makkelijke praatster, een doorzetster en iemand die van afwisseling in haar leven houdt. Roken doet ze niet. Ze houdt beslist van gezellig een wijntje drinken in goed gezelschap. Dit kan zowel thuis als op een terras.

Zij houdt van: haar dochter, katten, de natuur. Ze vindt het leuk om te wandelen, zwemmen, varen in Nederland en snorkelen in de tropen. Verder is ze graag bezig met zelfontwikkeling en zoekt naar de verbanden tussen gebeurtenissen, ervaringen in het leven en de invloed daarvan op de mens. Ook houdt zij van tuinieren, salsa en piano spelen en vindt het heerlijk om er op uit te gaan maar ook om lekker thuis of op de boot te zijn.

Qua vakanties kun je met haar veel kanten op. Ze houdt wel van 'doe' vakanties en zeker ook van cultuur snuiven. Uiteraard staat zij open voor de wensen van haar toekomstige partner. Met een camper door Frankrijk crossen lijkt haar ook een superleuke uitdaging.

Zij zoekt: een sportieve, verzorgde, liefst een lange, zelfbewuste man met humor; een goede sparringpartner die ook zijn eigen leven heeft met een verfrissende eigen invulling. Enige emotionele ontwikkeling is zeker gewenst. Ze wil met haar partner gezellige en culturele uitstapjes ondernemen en ook de alledaagse ervaringen delen. Een warme knuffel en die ene speciale, liefdevolle blik zijn zeker welkom.

Haar motto is: “Don’t wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect”.

Aanvullende informatie

Zij is een aantrekkelijke vrouw met blauwe ogen en halflang haar. Kleedt zich vlot en naar gelegenheid en maakt een verzorgde indruk. Haar karakter is: lief, eerlijk, serieus, ondernemend en veerkrachtig. Zij heeft diepgang maar houdt ook van humor. Ze is een gevoelsmens. Met haar zoon en kleinzoon van 4 jaar heeft zij een warme band. Zij is zelfstandig ondernemer.

Zij houdt van: wandelen in de natuur, theater, concert, uit eten. Haar muziekvoorkeur is: populaire, licht klassiek en wereldmuziek. Qua vakanties houdt zij van de bergen in Oostenrijk, en Zwitserland. Ze staat open voor ideeën, ook stedentrips vindt zij leuk.

Zij zoekt: een vitale, ondernemende, initiatief nemende man met leuke ideeën. Daarnaast houdt hij van avontuur, heeft een eigen mening, diepgang en kan hij “out of the box” denken. Verder is hij onafhankelijk en staat positief in het leven. Deze dame rookt niet, drinkt met mate een glaasje en heeft een auto.

Aanvullende informatie

Zij is een vriendelijke vrouw, heeft halflang blond haar en mooie blauwe ogen. Zij draagt een bril, heeft een mooi wit gebit, een normaal postuur en kleedt zich normaliter casual/sportief en naar gelegenheid. Zij is een zelfstandige vrouw, houdt van de kleine dingen in het leven, is een blij mens, heel sociaal, zorgzaam en avontuurlijk. Verder is ze een rustige maar makkelijke praatster. Over het algemeen probeert ze gezond te eten, eet geen vlees, wel vis. Ze rookt niet en houdt op z'n tijd van een wijntje.

Zij houdt van: haar werk als gastvrouw bij een grote organisatie. In haar vrije tijd houdt zij houdt van tuinieren, rommelen in en om het huis. Zij is dol op koken en doet dit graag voor familie of vrienden. Verder houdt zij van boswandelingen, zwemmen en fietsen. Verder is zij dol op varen, zeilen en gaat regelmatig met haar kano het water op. Haar sociale leven houdt zij goed bij en vindt dit ook belangrijk. Een terrasje pakken, af en toe eens uit eten, zijn dingen die zij graag doet.

Qua vakanties kun je met haar veel kanten op; zon, zee, strand. Houdt wel van actief bezig zijn. Stedentrips of weekendjes weg vindt ze ook leuk. Is gek van Griekenland! Een vakantie met een camper lijkt haar geweldig en is stiekem een droom van haar. Uiteraard staat zij open voor de wensen van haar toekomstige partner.

Zij zoekt: een verzorgde, sportieve en sociale man. Hij heeft een goed karakter en een vriendelijke uitstraling. Iemand die van het leven houdt en voorzien is van de nodige humor en met beide benen op de grond staat. Hij wil samen met haar gezellige dingen ondernemen en delen. Iemand waar zij trots op kan zijn en die laat merken dat hij blij met haar is.

Aanvullende informatie

Vriendelijke vrouw om te zien, heeft halflang blond haar en hele mooie blauwe ogen. Zij draagt een bril en heeft een mooi wit gebit. Heeft een normaal postuur en kleedt zich normaliter casual/sportief en naar gelegenheid. Zij is een zelfstandige vrouw, houdt van de kleine dingen in het leven, is een blij mens, heel sociaal, zorgzaam en avontuurlijk. Verder is ze een rustige maar makkelijke praatster. Over het algemeen probeert ze gezond te eten, eet geen vlees, wel vis. Ze rookt niet en houdt op z'n tijd van een wijntje.

Zij houdt van: haar werk als gastvrouw bij een grote organisatie. In haar vrije tijd houdt zij van tuinieren, rommelen in en om het huis. Zij is zeer creatief en gaat dit eerdaags zeker weer oppakken. Zij is dol op koken en doet dit graag voor familie en vrienden. Verder houdt zij van boswandelingen, zwemmen en fietsen. Verder is zij dol op varen, zeilen en gaat regelmatig met haar kano het water op. Haar sociale leven houdt zij goed bij en vindt dit ook belangrijk. Een terrasje pakken, af en toe eens uit eten, zijn dingen die zij graag doet.

Qua vakanties kun je met haar veel kanten op; zon, zee, strand. Houdt wel van actief bezig zijn. Zij vindt stedentrips of weekendjes weg ook heel leuk. Gek van Griekenland! Een vakantie met een camper lijkt haar geweldig en is stiekem een droom van haar. Uiteraard staat zij open voor de wensen van haar toekomstige partner.

Zij zoekt: een verzorgde, sportieve en sociale man. Hij heeft een goed karakter en een vriendelijke uitstraling. Iemand die van het leven houdt en voorzien is van de nodige humor en met beide benen op de grond staat. Hij wil samen met haar gezellige dingen ondernemen en delen. Iemand waar zij trots op kan zijn en die laat merken dat hij blij met haar is.

Aanvullende informatie

Goed verzorgde vrouw, modern gekleed, met een open vriendelijk gezicht. Ze rookt af en toe.

Zij houdt van: gezelligheid, heerlijk uitstapjes maken, wandelen en fietsen, de bergen in de zomer rondom de Alpen. Heeft haar huis en tuin op orde. Leest de krant en een goed boek, biografie, reisverhaal of thriller. Haar werk op de afdeling polissen bij een verzekeraar en haar werk als receptioniste bij een zorginstelling.

Zij zoekt: een man die eerlijk is, zijn gevoel kan tonen, die haar kan verrassen, een vrolijke man die positief in het leven staat. Om op deze manier heerlijk samen te kunnen genieten, een man die wil LATTEN en bij voorkeur van dieren houdt. Kinderen en kleinkinderen zijn zeer welkom. Liefst MBO niveau in de leeftijd van 55-63 jaar.

Aanvullende informatie

Gezellige spontane vrouw, ziet er goed verzorgd uit, kleedt zich klassiek. Ze heeft een open vriendelijk gezicht, bruine ogen, half lang haar.

Zij houdt van: haar werk als senior consultant duurzaamheid, van gezelligheid o.a. van concerten, een bioscoopje, lezen, haar tuin, sporten. Voor vrienden koken en borrelen. Brede smaak qua muziek en reizen, van een stedentrip tot het regelen van een avontuurlijke vakantie.

Zij zoekt: een actieve en spontane man met de nodige dosis humor, waar je mee kan lachen, die van gezelligheid en van reizen houdt, samen iets wil ondernemen of lekker thuis rommelen en die een goed gesprek niet uit de weg gaat. Om op deze manier heerlijk samen te kunnen genieten en iets moois op te bouwen. Op HBO/Universitair niveau in de leeftijd van 49-58 jaar.

Aanvullende informatie

Goed verzorgde vrouw, modern gekleed met een open vriendelijk gezicht. Maakt zich met zorg op. Ze rookt niet.

Zij houdt van: haar 2 volwassen kinderen, haar werk in de kinderopvang. Houdt van gezelligheid, heerlijk uitstapjes maken, een stedentrip, weekendje weg. Heeft haar huis en tuin op orde. Leest van tijd tot tijd een boek, kijkt tv, gaat graag bij mooi weer op een terrasje zitten.

Zij zoekt: een man die zelfstandig, zorgzaam, respectvol en betrouwbaar is. Een man die spontaan iets kan organiseren, humor heeft,  waar ze een goed gesprek mee kan voeren en die algemeen ontwikkeld is. Om op deze manier heerlijk samen te kunnen genieten. Op MBO/HBO niveau in de leeftijd van 55-70 jaar.

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling ineens
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!