40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties vrouwen

Charmante vrouw met een warme uitstraling. Zij heeft kort, blond haar, mooie blauwe ogen, een vriendelijk en sprekend gezicht met een mooi gebit en draagt een moderne bril. Zij heeft een normaal postuur en kleedt zich casual, sexy, vrouwelijk of stoer, afhankelijk van de gelegenheid. Verder is ze energiek, een gelukkig mens, optimistisch, humorvol, ondernemend en zeer gastvrij. Zij heeft een eigen visie op het leven en ze staat zéker graag open voor een interessante, andere mening. Ze is een makkelijke praatster, een doorzetster en iemand die van afwisseling in haar leven houdt. Roken doet ze niet. Ze houdt beslist van gezellig een wijntje drinken in goed gezelschap. Dit kan zowel thuis als op een terras.

Zij houdt van: haar dochter, katten, de natuur. Ze vindt het leuk om te wandelen, zwemmen, varen in Nederland en snorkelen in de tropen. Verder is ze graag bezig met zelfontwikkeling en zoekt naar de verbanden tussen gebeurtenissen, ervaringen in het leven en de invloed daarvan op de mens. Ook houdt zij van tuinieren, salsa en piano spelen en vindt het heerlijk om er op uit te gaan maar ook om lekker thuis of op de boot te zijn.

Qua vakanties kun je met haar veel kanten op. Ze houdt wel van 'doe' vakanties en zeker ook van cultuur snuiven. Uiteraard staat zij open voor de wensen van haar toekomstige partner. Met een camper door Frankrijk crossen lijkt haar ook een superleuke uitdaging.

Zij zoekt: een sportieve, verzorgde, liefst een lange, zelfbewuste man met humor; een goede sparringpartner die ook zijn eigen leven heeft met een verfrissende eigen invulling. Enige emotionele ontwikkeling is zeker gewenst. Ze wil met haar partner gezellige en culturele uitstapjes ondernemen en ook de alledaagse ervaringen delen. Een warme knuffel en die ene speciale, liefdevolle blik zijn zeker welkom.

Haar motto is: “Don’t wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect”.

Aanvullende informatie

Zij is een aantrekkelijke vrouw met blauwe ogen en halflang haar. Kleedt zich vlot en naar gelegenheid en maakt een verzorgde indruk. Haar karakter is: lief, eerlijk, serieus, ondernemend en veerkrachtig. Zij heeft diepgang maar houdt ook van humor. Ze is een gevoelsmens. Met haar zoon en kleinzoon van 4 jaar heeft zij een warme band. Zij is zelfstandig ondernemer.

Zij houdt van: wandelen in de natuur, theater, concert, uit eten. Haar muziekvoorkeur is: populaire, licht klassiek en wereldmuziek. Qua vakanties houdt zij van de bergen in Oostenrijk, en Zwitserland. Ze staat open voor ideeën, ook stedentrips vindt zij leuk.

Zij zoekt: een vitale, ondernemende, initiatief nemende man met leuke ideeën. Daarnaast houdt hij van avontuur, heeft een eigen mening, diepgang en kan hij “out of the box” denken. Verder is hij onafhankelijk en staat positief in het leven. Deze dame rookt niet, drinkt met mate een glaasje en heeft een auto.

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.
Ongeldige invoer

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!