fbpx

Blonde haren en een vrolijk sprekend gezicht met mooie blauwe ogen. Zij is een eerlijke, vrolijke vrouw, heel direct, zorgzaam, begripvol en loyaal. Houdt van spontane, nieuwe dingen en een beetje gekkigheid. Verder is ze heel sportief en ook regelmatig bezig met zelfontwikkeling.  In haar vrije tijd kijkt ze graag een leuke serie of film. Daarnaast houdt ze van lezen (thrillers/zelfontwikkeling). Ze doet regelmatig aan meditatie en voelt zich daar goed bij, sport en zwemt graag. Ze zoekt graag de gezelligheid op door middel van af te spreken met familie of vrienden en uit eten te gaan. Verder vindt ze het ook heel prettig om zich thuis te vermaken, je hoeft niet altijd weg om het gezellig te hebben.

Ben jij die sportieve gezellige man die haar wil leren kennen?

Aanvullende informatie

Haar karakter is het beste te omschrijven als: sociaal en positief ingesteld. Ze heeft gevoel voor humor en zit goed in haar vel, haar glas is altijd halfvol. Ze is een echt gezelligheidsmens, maar kan zichzelf ook goed amuseren maar samen is zeker leuker! Verder zorgzaam, direct, monogaam, actief en ondernemend. Houdt van wandelen en vindt het gezellig om een drankje te drinken op het terras of ergens een hapje eten. Ook  leuk om samen te koken en nieuwe recepten uit te proberen. Gaat graag naar het theater of bezoekt een concert. Ook is ze nog een beetje aan het ontdekken wat ze nog meer leuk vindt om te doen. 

Ben jij die verzorgde humorvolle man, die haar leven gaat verrijken?

 

Aanvullende informatie

Deze vrouw is mooi van buiten en van binnen. Ze heeft halflang blond haar, een normaal postuur bij een lengte van 1m74.  Ze weet zich voor elke gelegenheid te kleden van casual tot sjiek. Ze is ondernemend, empathisch, slim, gevoelig en  wekt vertrouwen. Ze heeft een opleiding in het toerisme en werkt als reisprofessional in de sales. Ze vermaakt zich met wandelen (met hond) , tuinieren, lezen en uitgaan. Haar passie is reizen.

Ben jij die man die met haar andere culturen gaat ontdekken?

Aanvullende informatie

Een warme persoonlijkheid, openhartig en positief ingesteld. Ze is sterk en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In haar vrije tijd leest ze de krant (Trouw) of literatuur. Ze kan genieten van erop uit gaan en iets met iemand afspreken. Ze houdt van allerlei soorten muziek, is zelf muzikaal en bespeelt diverse instrumenten. Lekker een stuk wandelen, een terrasje pakken of een hapje eten doet ze graag en staat ook open voor andere leuke uitstapjes.

Ben jij de man voor een relatie met vrijheid maar in gebondenheid?

Aanvullende informatie

Deze spontane vrouw met halflang blond haar en blauwe ogen heeft een vriendelijke open uitstraling. Ze rookt niet, rijdt auto en drinkt bij gelegenheid. Ze is recht door zee, een gezelligheidsmens, zorgzaam, lief en eerlijk. Gek op kinderen en dieren. Geen keukenprinses. Ze bezoekt graag theater, bioscoop, houdt van wandelen, fotograferen en varen. Ze is een trotse moeder van 3 kinderen en zelfstandig onderneemster in de zorg. Houdt van vakantie met de auto of boot.

Ben jij die leuke vrolijke vent die zij zoekt?

Aanvullende informatie

Zij is een energieke vrouw, heeft mooie bruine ogen, halflang blond haar en een slank postuur. Ze is moeder van drie volwassen kinderen (uit huis) en is een echt familiemens! Bourgondisch ingesteld, recht voor zijn raap, nuchter, lief en positief ingesteld. Deze docente houdt van varen, paardrijden, kortere vakanties, scooteren en dansen. Ze zou haar leven graag willen delen met een ondernemende positieve man! 

Ben jij haar verrijking en wil jij met haar samen het leven vieren?

Aanvullende informatie

Deze vrouw is slim, sociaal en creatief. Ze is 1.74m, heeft een normaal postuur en gaat casual gekleed, donker kort krullend haar, groene ogen, brildragend. Ze werkt als ouderen arts, is mentor voor studenten en liep wereldwijd stage. Ze vermaakt zich met reizen, klussen, creatieve kunst, mountainbiken, wandelen en nog veel meer. Ze houdt van de natuur, kinderen en ze wil iets betekenen voor een volgende generatie. Ze is Christelijk maar ook spiritueel.

Ben jij die man die met haar het avontuur zoekt en nieuwe herinneringen maakt?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2

Wat onze klanten zeggen!

Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Het zou toch prachtig zijn als er een leukerd langs komt en het klikt enorm
Goedemorgen Amanda, Ook ik had een goed gevoel over ons gesprek, heel ontspannen! Wat mij betreft kun je je gang gaan. Het zou toch prachtig zijn als er een leukerd langs komt en het klikt enorm..! Amanda ik wil je vragen doe je best voor me. Nog een fijne dag en groetjes van Gerda
We hebben het heel leuk en gaan deze week voor de derde keer afspreken
Armanda, ik wilde even persoonlijk vertellen dat we gevoelens voor elkaar hebben en dat we er dus mee doorgaan! We hebben het heel leuk en gaan deze week voor de derde keer afspreken. Ondertussen bellen we elkaar en we voelen ons er goed bij. Bedankt voor deze passende match!
Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek
Hi Ingrid, Dank voor de leuke kennismaking die wij samen hadden gisteren! Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek. Ik hoop dat je sympathieke partner voor mij vindt!
Gisteren echt een hele leuke date gehad
Hi Els, R. en ik hebben gisteren echt een hele leuke date gehad. Echt een onwijs leuke man en ik kijk uit naar onze volgende afspraak die wij snel zullen inplannen. Bedankt

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!