fbpx

Deze spontane, zelfstandige, veelzijdige vrouw heeft een open karakter en is geïnteresseerd in de wereld en de mensen om haar heen. Ze heeft kort blond haar, blauwgrijze ogen, een vriendelijke lach en een natuurlijke uitstraling. Ze kleedt zich casual verzorgd en is slank van postuur. Ze woont samen met haar 2 jongvolwassen kinderen en werkt als adviseur bij een overheidsinstantie. Haar vrije tijd brengt ze graag door met lezen, wandelen, yoga, zwemmen, tuinieren en afspreken met vriendinnen en houdt ervan regelmatig iets nieuws te ontdekken.

Ben jij die ondernemende, oprechte man die ook graag in de natuur is?

Aanvullende informatie

Deze lieve vrouw heeft een natuurlijke uitstraling halflang donkerblond haar en blauwe ogen. Ze is moeder van 2 volwassen zonen, onderneemster in hart en nieren en werkt 5 dagen in de week. In haar vrije tijd vermaakt ze zich met muziek luisteren, boek of magazine lezen, tv of netflix kijken, in de winter puzzelen, wandelen in het bos of strand, skiën, tuinieren, bioscoop of concert en houdt van een spontane actie.

Ben jij die betrouwbare ondernemende familieman die met haar wil ontdekken wat jullie gezamelijke hobby gaat worden?

Aanvullende informatie

Spontane en krachtige vrouw met open en natuurlijke uitstraling, slank postuur, moeder van 3 kinderen en leuke baan (Hbo). Haar karakter laat zich omschrijven als verantwoordelijk, initiatiefrijk, avontuurlijk, sportief, vrolijk, eerlijk en direct, staat open voor verandering en vindt het leuk als niet alles gepland is. Ze rijdt paard, gaat suppen of mountainbiken, kijkt tv soms een krimi serie, leest een krant of een luisterboek en houdt van een avondje uit, dansen of uit eten. 

Ben jij de zachtaardige, kordate man die met haar op avontuur zou willen gaan?

Aanvullende informatie

Zij is een aantrekkelijke, warme  vrouw met een pondje extra. Een lieve moeder  die veel te geven heeft en daarnaast is ze zorgmedewerkster. Ze is recht door zee, gepassioneerd, trouw en spontaan. Ze is zeker niet verlegen en een gezellige prater. Echt een familiemens en helemaal klaar voor een nieuwe fase in haar leven.

Ben jij die innemende romanticus die samen met haar van het leven gaat genieten?

Aanvullende informatie

Zij is een warme, aantrekkelijke brunette, moeder van 3 thuiswonende kinderen, zzp'r, sociaal, leergierig en ruim van geest. Guilty pleasure: haar sigaretje. Trekt er graag op uit met de kids en is zeker avontuurlijk ingesteld. Heeft een verrassende diepgang...

Ben jij die sportieve en passievolle familieman, haar maatje voor de rest van jullie leven?

Aanvullende informatie

Ze heeft halflang (donker) blond haar, dat ze met klipjes een beetje opgestoken heeft, bruine ogen en kleedt zich vrouwelijk. Haar lichte make-up is netjes en haar sieraden maken het plaatje compleet en verzorgd. Ze heeft een HBO functie in de zorg. Ze is graag in gezelschap van familie/vriendinnen/vrienden, gaat graag naar theater, film of concert, drinkt af en toe een wijntje en rookt niet. Houdt van reizen, snorkelen en varen; zij is creatief bezig met o.a. schilderen en doet zelf alle klussen in huis.

Ben jij de man die (later) met haar in het buitenland wil vertoeven?

Aanvullende informatie

Wat onze klanten zeggen!

Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Het zou toch prachtig zijn als er een leukerd langs komt en het klikt enorm
Goedemorgen Amanda, Ook ik had een goed gevoel over ons gesprek, heel ontspannen! Wat mij betreft kun je je gang gaan. Het zou toch prachtig zijn als er een leukerd langs komt en het klikt enorm..! Amanda ik wil je vragen doe je best voor me. Nog een fijne dag en groetjes van Gerda
We hebben het heel leuk en gaan deze week voor de derde keer afspreken
Armanda, ik wilde even persoonlijk vertellen dat we gevoelens voor elkaar hebben en dat we er dus mee doorgaan! We hebben het heel leuk en gaan deze week voor de derde keer afspreken. Ondertussen bellen we elkaar en we voelen ons er goed bij. Bedankt voor deze passende match!
Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek
Hi Ingrid, Dank voor de leuke kennismaking die wij samen hadden gisteren! Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek. Ik hoop dat je sympathieke partner voor mij vindt!
Gisteren echt een hele leuke date gehad
Hi Els, R. en ik hebben gisteren echt een hele leuke date gehad. Echt een onwijs leuke man en ik kijk uit naar onze volgende afspraak die wij snel zullen inplannen. Bedankt

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!