fbpx

Deze HR-adviseur en moeder van twee tieners zoekt een gelijkwaardige partner voor een actief leven vol liefde, humor en nieuwe herinneringen. Met donkerblond, golvend haar en groen/blauwe ogen een slank figuur (1.80m) heeft ze een mooie uitstraling. Ze kleedt zich casual en verzorgd en is in het bezit van auto en rijbewijs. Ze rookt niet en drinkt bij gelegenheid een drankje, bijvoorbeeld tijdens een feestje waar lekker gedanst kan worden.

Ze geniet van sporten als tennis, boksen en wandelen en verder van muziek, dansen en gezellige gesprekken op het terras. Samen koken en nieuwe smaken ontdekken doet ze graag, vooral samen! Ze heeft een brede interesse, houdt van afwisseling en spontane activiteiten en hecht waarde aan open communicatie. Ze is loyaal en zorgzaam en haar positieve kijk op het leven is aanstekelijk.

Ben jij de sterke persoonlijkheid die samen met haar wil lachen, praten en genieten van het leven?

Aanvullende informatie

Ze straalt warmte en gezellig uit, heeft blond haar, blauwe ogen, normaal tot iets voller postuur en kleedt zich modern. Haar zelfstandige werk in de zorg doet ze met veel toewijding. Haar zoon, schoondochter en kleinkinderen spelen een belangrijke rol in haar leven. Ze geniet van het leven, is creatief en creëert graag een gezellige sfeer om zich heen. Gaat naar het theater met vriendinnen en koestert waardevolle momenten met familie en vrienden, fietst graag, wandelt soms en houdt van tuinieren op haar bijzondere plekje buiten de stad. Haar zachtaardige karakter straalt warmte uit, ze is empathisch en heeft humor.

Ben jij die empathische, charmante man die met haar wil lachen en initiatief neemt?

Aanvullende informatie

Maak kennis met deze knappe blondine van 1.76 meter lang, (Hbo) en woont in een modern appartement, direct aan het water. Ze kleedt zich vrouwelijk en modieus en straalt een natuurlijke schoonheid uit. Is gescheiden en heeft een warme hechte band met haar kinderen en kleinkinderen. Ze kan direct en eerlijk communiceren, altijd met de intentie om harmonie en verbinding te behouden. Na een carrière als onderwijzeres heeft ze haar passie gevolgd en is ze al bijna twintig jaar kunstenares met een eigen studio en galerie. Ze creëert kunst met diepgang, geïnspireerd door actuele maatschappelijke thema’s. In haar vrije tijd is ze een actieve levensgenieter. Ze zwemt in open water, fietst en wandelt graag. Ze houdt van gezelligheid met vrienden en kennissen, maar kan ook genieten van een avondje op de bank met een leuke serie. Musea, theater, muziek, en reizen staan op haar lijstje van favoriete activiteiten.

Ben jij die stoere empathische man, die deze kunstenares gaat ontmoeten?

Aanvullende informatie

Op zoek naar een sprankelende en warme connectie? Maak kennis met deze charmante vrouw, lengte 1.78m, een slank postuur, donkerbruin haar, bruine ogen, stijlvol. Ze straalt zelfvertrouwen uit. Als moeder van twee dochters, waarvan er één uit huis is, vindt ze het heerlijk om met haar gezin tijd door te brengen. Met een open mind en een positieve instelling geniet ze van elk klein moment in het leven. Ze gelooft dat het leven te kort is om niet te genieten en waardeert oprechte interesse en verbinding met vrienden en familie. Als leidinggevende bij een woningcorporatie heeft ze een succesvolle carrière. In haar vrije tijd is ze actief en avontuurlijk. Fietsen, wandelen, dansen en watersport behoren tot haar favoriete bezigheden. Ze is graag buiten, in beweging en geniet van de natuur. Ze houdt van reizen en stedentrips.

Ben jij die warme man die haar leven nog completer maakt?

Aanvullende informatie

Lieve en stoere blondine, blauwe ogen en halflang haar. Deze vrouw heeft een normaal postuur en een vrouwelijk en verzorgd voorkomen. Ze heeft een goede baan in de reisbranche en woont samen met haar kitten vlakbij Amsterdam. Ze houdt van festivals, kijkt graag naar actieseries en thrillers, reist uiteraard graag en staat open voor spontane ideeën. Ze houdt erg van dieren, is niet materialistisch, is trouw en vindt humor en openheid erg belangrijk. Ze zoekt een man die haar leven compleet maakt en waarmee ze lekker uit eten kan gaan en ze zich samen mee terug kan trekken. 

Zoeken jullie binnenkort samen de rust op?

Aanvullende informatie

Haar mooie lange blonde haren, lichtblauwe ogen en stralende verschijning valt ze wel op, is slank en kleedt zich representatief en naar gelegenheid. Ze heeft 3 volwassen zonen, die met enige regelmaat bij haar aanschuiven om bij te kletsen en een hapje te eten. Ze werkt als front office/receptioniste. In haar vrije tijd tennist ze, spreekt af met vriendinnen kijkt soms iets op tv of rommelt lekker in huis. Ze is avontuurlijk, pittig in de goede zin van het woord, niet haatdragend, kan goed relativeren, voelt zich verantwoordelijk en is initiatiefrijk.

Ben jij die sportieve man die met haar een luxe rondreis wil maken door bijvoorbeeld Canada, Amerika of Vietnam of ergens anders ver op deze aarde of met haar een balletje wil slaan op de tennisbaan?

Aanvullende informatie

Zelfstandige, slimme vrouw, 1m81, normaal postuur, middellang grijs haar. Universitair geschoold en werkzaam in Utrecht. Ze houdt van gezelligheid, uit eten gaan, een goed gesprek, film, theater, wandelen en fietstochtjes. Ze laat het leven op haar afkomen, kijkt graag voetbal en nieuws op tv en is graag bezig in huis. In haar ideale vakantie combineert ze ontspanning met natuur en cultuur. Ze heeft prachtige reizen gemaakt naar China, IJsland en India, maar dat hoeft niet elk jaar.

Ben jij die lange, intelligente man met een verzorgd uiterlijk die op zoek is naar gezelligheid en diepgaande gesprekken?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3

Wat onze klanten zeggen!

We zijn al 4 x op date geweest
Hey Jos, gaat goed we zijn al 4 x op date geweest en zaterdag gaan we weer wat leuks doen. Tot nu toe loopt alles lekker. Ben benieuwd als we wat meer de diepte in gaan. Maar hele leuke vrouw. Tot nu toe erg positief Groetjes T.
Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb
Dag Els, Ik lees je bericht het nu pas. Wat leuk dat jij aan mij dacht. Jij ook de beste wensen voor 2024 in goede gezondheid. Ik kan je gelijk vertellen dat het heel goed met mij gaat. Ik heb je advies ter harte genomen. Jij hebt mij echt een spiegel voorgehouden. En ik wil je van harte danken voor je openheid. Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb. Nogmaals dank en tot horens in een goed 2024 gewenst. Met vriendelijke groeten,
Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt
Goedemiddag Amanda, We hebben fijne feestdagen gehad.1e kerstdag bij Agnes geweest en kennis gemaakt met haar zus en ook met haar twee dochters, wat een leuke meiden! Het was wel spannend allemaal maar tegelijkertijd ook heel ontspannen. Ik ben blijven eten, wat een gezelligheid. Met Oud en Nieuw zijn we samen drie nachten weggeweest. Het was zo mooi om mee te maken! We gaan voor elkaar. Doen veel samen. Ik heb geen woorden voor ons samen zijn, zo fijn. We zien elkaar veel maar blijven wel onze dingen doen. Morgen ga ik voor haar koken! Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt. Amanda, dank. VrGr Wig
Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.
We gaan binnenkort samen op vakantie!
Goeiemorgen Lindsy, het gaat goed tussen ons beiden! We gaan binnenkort samen op vakantie! Proef op de som 😂🤩! Ik zal je na de vakantie nog iets laten weten!

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!