fbpx

Vrolijke vrouw, 1,74 m, blond/rossig haar, krullen. Normaal figuur, gekleed in vrouwelijke, casual kleding. Blauwe ogen en een bril, open blik. Lichte make-up en sieraden. Gescheiden, moeder van 1 (volwassen) zoon. Wonen in een gezellige, nette woning. Vier dagen werkzaam in administratieve functie. Ze rijdt auto, rookt niet.

Deze ondernemende vrouw houdt van gezelligheid. Ze is respectvol, zelfstandig, weet wat ze wil. Ruimdenkend, met ruimte voor discussie. Ze staat overal voor open en gaat graag uit, maar geniet ook thuis van een gezellige avond samen. Houdt van lekker eten, goede gesprekken en humor.

Deel jij haar Bourgondische levensstijl? 

Aanvullende informatie

Deze sociale, vrouwelijke vrouw heeft lang donkerblond haar en een vriendelijke uitstraling. Ze is moeder van 3 kinderen en echt een familiemens. Heeft een zorgzaam en open karakter, is een doorzetter, kijkt de kat uit de boom en creëert graag een warme huiselijke sfeer. Ze vermaakt zich met samen koken en bakken, wandelen, hardlopen, bioscoop, shoppen, terrasje pakken of uit eten gaan, leuk als het een beetje spontaan gaat. Ze werkt als horeca manager, rookt maar houdt rekening met haar omgeving. Ze rijdt auto en drinkt bij gelegenheid.

Ben jij de stoere man die graag samen aan een grote bourgondische tafel wil zitten?

Aanvullende informatie

Vrouw met bruin, halflang haar, 1m61 lang. Ze heeft vriendelijke, bruine ogen, een leuke lach, gaat vrouwelijk gekleed. Ze rookt niet, eet gezond met zo nu een dan een verwennerij. Rijdt auto en bij gelegenheid drinkt ze een wijntje of biertje. Weduwe met twee volwassen zonen en twee kleinzonen, goed contact. Deze vrouw houdt van gezelligheid en erop uit gaan. Ze staat open voor andere meningen, zoekt haar nieuws zorgvuldig uit en voelt zich ook thuis in het spirituele. Een warme, zorgzame, ondernemende vrouw die stevig in haar schoenen staat, met humor en een beetje gekkigheid, op zoek naar een maatje en genegenheid.

Wil jij samen met haar een warm thuis maken?

Aanvullende informatie

Deze hartelijke en spontane vrouw heeft vaak een lach op haar gezicht. Ze heeft een sprankeling in haar grote bruine ogen, halflang zwart haar dat ze los of opgestoken draagt en kleedt zich naar gelegenheid. Ze werkt als zzp-er in de zorg (Mbo) en past zich makkelijk aan. Houdt van gezelligheid, dansen, ergens een drankje drinken en staat open voor de ideeën van een ander.

Ben jij die ondernemende man die ook zorgzaam kan zijn?

Aanvullende informatie

Deze vrouw met donkerblond, grijzend haar tot net boven haar schouders is 1,62 m lang. Ze heeft blauw-grijze ogen en kleedt haar volslanke figuur casual en netjes. Ze gebruikt weinig make-up en ziet er verzorgd uit. Ze rookt niet, rijdt auto en drinkt bij gelegenheid soms één of twee wijntjes. Deze vrouw is zorgzaam, duidelijk en heel creatief. Naast haar klantgerichte baan bij een gemeente creëert ze stenen en schuimen beelden, met een eigen techniek vormgegeven. Ze is rustig, sociaal en houdt van een goed gesprek. Ze bezoekt graag theater, bioscoop of museum en houdt van de natuur. Ze heeft veel ervaring met en liefde voor paarden en besteedt ook liefde en aandacht aan koken. Heerlijk om na het werk even een strandwandeling te maken en te eindigen op het terras!

Combineer jij ook graag de natuur met gezelligheid?

Aanvullende informatie

Deze vrouw is 1m59 lang en is van Latijns-Amerikaanse afkomst. Ze heeft een vrolijke en krachtige uitstraling. Ze heeft halflang, zwart haar met slag en bruine ogen met een bril. Ze is een vrouwelijke, verzorgde vrouw en heeft een mooie, brede lach. Ze rookt, rijdt auto en houdt van een goede cocktail bij gelegenheid. Naast een fulltime kantoorbaan is deze gescheiden moeder van drie kinderen (twee wonen gedeeltelijk bij haar) ook kunstenares, waarin haar enorme creativiteit goed tot uiting komt. Verder heeft ze een eigen kijk op het leven, een positieve en geïnteresseerde houding en houdt van verdieping in wat haar (of haar partner) interesseert. Ze is ondernemend en kan goed ontspannen door bijvoorbeeld te mediteren of te koken. Ze is sociaal en zorgzaam, houdt van lezen, een goede film en veel gezelligheid.

Ga jij mee picknicken als de zon ondergaat?

Aanvullende informatie

Aan de kust woont deze vrolijke en actieve vrouw. Met haar 1,63 m lange, slanke postuur met bruin haar en blauwe ogen is ze een mooie verschijning. Een vrouwelijke vrouw, met lichte make-up en fijne sierraden. Ze houdt van muziek en dansen, werkt bij een sportschool en is zelf ook aardig sportief. Ze is een gescheiden moeder van twee volwassen kinderen, eet gezond, houdt van een wijntje en van gekkigheid. Is altijd in voor een gezellige activiteit of het ontdekken van een leuke stad of vakantiebestemming. Ze heeft kracht gehaald uit haar verleden en ziet de toekomst positief tegemoet. Het liefst met een partner, om meer te kunnen delen, een goed gesprek te kunnen hebben en de dagen nog leuker te kunnen maken.

Ben jij de man die met haar door de duinen fietst voor een lunch aan het strand?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2

Wat onze klanten zeggen!

Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Het zou toch prachtig zijn als er een leukerd langs komt en het klikt enorm
Goedemorgen Amanda, Ook ik had een goed gevoel over ons gesprek, heel ontspannen! Wat mij betreft kun je je gang gaan. Het zou toch prachtig zijn als er een leukerd langs komt en het klikt enorm..! Amanda ik wil je vragen doe je best voor me. Nog een fijne dag en groetjes van Gerda
We hebben het heel leuk en gaan deze week voor de derde keer afspreken
Armanda, ik wilde even persoonlijk vertellen dat we gevoelens voor elkaar hebben en dat we er dus mee doorgaan! We hebben het heel leuk en gaan deze week voor de derde keer afspreken. Ondertussen bellen we elkaar en we voelen ons er goed bij. Bedankt voor deze passende match!
Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek
Hi Ingrid, Dank voor de leuke kennismaking die wij samen hadden gisteren! Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek. Ik hoop dat je sympathieke partner voor mij vindt!
Gisteren echt een hele leuke date gehad
Hi Els, R. en ik hebben gisteren echt een hele leuke date gehad. Echt een onwijs leuke man en ik kijk uit naar onze volgende afspraak die wij snel zullen inplannen. Bedankt

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!