fbpx

Deze elegante, jeugdig ogende vrouw is ondernemend, sociaal en heeft een sterk karakter. Ze is 1.70m lang met een normaal postuur. Lang blond haar en bruine, sprekende ogen. Ze kleedt zich naar gelegenheid. Ze is als zzp-er actief bij diverse organisaties op het gebied van HR- en organisatieadvies. Daarbuiten haalt ze energie en ontspanning uit sporten, wandelen, tuinieren, bezoeken van concerten, festivals en houdt ze van het samenzijn met familie en vriendinnen. Ze kijkt graag naar voetbal en was jaren present bij het "avondje NAC".

Ben jij die breed ontwikkelde man die met haar goede gesprekken wil voeren? 

Aanvullende informatie

Deze aantrekkelijke, sportieve vrouw staat volop in het leven, is zelfstandig, verrast een ander graag en is sociaal. Ze heeft lang blond haar, lichte ogen en een mooie lach. Ze is slank, 1,64m lang en kleedt zich in diverse stijlen. Ze werkt als medisch specialist in een ziekenhuis en heeft een bestuurlijke functie. Verder vermaakt ze zich met diverse sporten, natuur, cultuur en socializen met vriendinnen.  

Ben jij haar maatje die samen met haar vrije tijd en vakanties wil doorbrengen?

 

Aanvullende informatie

Vrouw met halflang donderblond haar, blauwe ogen, heeft een normaal postuur (176cm) en kleedt zich verzorgd, vrouwelijk, casual en naar gelegenheid. Qua karakter is zij: belangstellend, ondernemend, huiselijk, hulp biedend, zorgzaam en serieus. Daarnaast heeft zij humor en een luisterend oor. Wanneer het ijs eenmaal gebroken is, gaat ze voor 100% voor de relatie. Ze heeft een goede baan en werkt in dagdiensten (Mbo/Hbo).

Wordt deze vrouw misschien jouw partner voor het leven?

Aanvullende informatie

Deze leuke, rustige vrouw, in de bloei van haar leven houdt van het buitenleven en reizen. Ze is verzorgd, heeft halflang donkerblond haar en groen/grijze ogen, kleedt zich modern casual, is 1.70m lang en heeft een normaal postuur. Ze heeft een secretariële baan in de zorg. Ze vermaakt zich met tuinieren, Formule 1, lezen, uitgaan buiten de massa en voorbereiden van de mooiste reizen, bezoekt graag een restaurantje of theater.

Ben jij die stoere man, die met haar op safari gaat naar de Big 5?

Aanvullende informatie

Vrouw met halflang donkerbruin haar, groen/grijze ogen, heeft een normaal postuur, kleedt zich stoer, casual, trendy, vrouwelijk en naar gelegenheid. Haar karakter is: zorgzaam, lief, onbevooroordeeld, respectvol, humor, soms hart op de tong, jong van geest, een familiemens, makkelijk in de omgang en kan met iedereen overweg. Werk-en denknivo: Mbo.

Wil jij met haar van alles ondernemen?

Aanvullende informatie

Zij heeft groen/grijze ogen, halflang donkerbruin haar, heeft een normaal postuur en kleedt zich sportief, modern en naar gelegenheid. Haar karakter is: belangstellend, avontuurlijk, reislustig, nieuwsgierig, eerlijk. Je kunt van haar op aan en ze heeft leuke ideeën om te ondernemen. Heeft een vaste baan op mbo/hbo niveau in dagdiensten.

Wil jij met deze leuke vrouw een date?

Aanvullende informatie

Deze spontane en sportieve vrouw met halflang bruin haar, bruine ogen, een normaal postuur en een mooie lengte van 1,70 meter, kleedt zich vrouwelijk,  trendy of chique. Ze is een veelzijdige vrouw met een open, eerlijk, gezellig, ondernemend en lief karakter. Naast haar werkzaamheden als verpleegkundige,  houdt ze van sociale contacten en gezelligheid, leuke dingen ondernemen met haar kinderen,  skiën, wandelen, fietsen en joggen. Ze gaat  graag naar de wellness,  het theater, schouwburg of naar een musical. Voor een gezellig terrasje of een etentje is ze ook altijd te vinden. Ze bezocht al Marokko, Turkije, Spanje, Canarische Eilanden, Oostenrijk ,Italië en diverse Griekse eilanden, een hotel, pension, een B&B of kamperen het kan allemaal.

Ben jij een reislustige, ondernemende en positief ingestelde man? Neem dan zeker contact op.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2

Wat onze klanten zeggen!

Het was geweldig. Wat een leuke man
Nou Els, het was geweldig. Wat een leuke man. Ik kon lekker mezelf zijn en hij heeft dezelfde humor als ik wat ik heel erg belangrijk vind. Ik ben echt verrast, ik heb gewoon last van een beetje vlinders idioot, maar het was zo leuk.
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca.
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca. Het gaat heel goed met ons. We genieten hier van de rust en alle moois in de omgeving. Groetjes, ook van B&O
Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Het zou toch prachtig zijn als er een leukerd langs komt en het klikt enorm
Goedemorgen Amanda, Ook ik had een goed gevoel over ons gesprek, heel ontspannen! Wat mij betreft kun je je gang gaan. Het zou toch prachtig zijn als er een leukerd langs komt en het klikt enorm..! Amanda ik wil je vragen doe je best voor me. Nog een fijne dag en groetjes van Gerda
We hebben het heel leuk en gaan deze week voor de derde keer afspreken
Armanda, ik wilde even persoonlijk vertellen dat we gevoelens voor elkaar hebben en dat we er dus mee doorgaan! We hebben het heel leuk en gaan deze week voor de derde keer afspreken. Ondertussen bellen we elkaar en we voelen ons er goed bij. Bedankt voor deze passende match!

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!