40PlusRelatie 1200

Zij heeft groene ogen, een volslank postuur en kort donkerblond haar. Kleedt zich stoer maar toch ook vrouwelijk. Haar karakter is: open, eerlijk, emotioneel, ondernemend, begaan, behulpzaam en serieus. Daarnaast heeft zij humor en is ook huiselijk. Zij is recht door zee en je kunt van haar op aan. Heeft een leuke part time baan en is financieel onafhankelijk. Zij heeft 3 kinderen en woont in een leuke eengezinswoning. Zij heeft een auto en houdt van huisdieren.

Zij houdt van: koken, braderieën/rommelmarkten/kringloopwinkels bezoeken en vindt het ook leuk om naar een (muziek)evenement te gaan.

Zij zoekt: een stoere, mannelijke, tikkeltje beschermende maar toch ook zorgzame en behulpzame man. Hij is zeker geen "watje"! Muziekvoorkeur: rock, pop en country.

Aanvullende informatie

Zij is open minded, duidelijk, consequent, kijkt eerst kat beetje uit de boom, maar als ze het vertrouwen heeft dan durft ze meer van zichzelf te laten zien. Ze kan wat impulsief zijn, heeft diepgang en kan relativeren met humor. Ze heeft blauwe, sprekende ogen, grijs kort gemêleerd haar, ziet er verzorgd uit en heeft een vriendelijk gezicht. Ze maakt zich licht op en kleedt zich naar gelegenheid en heeft een normaal postuur. Ze is weduwe, heeft een dochter en een zoon en heeft een warme band met haar kinderen. Huisdieren heeft ze niet en houdt er ook niet echt van. Haar mooie appartement heeft ze harmonieus ingericht en haar voorliefde voor Afrika is zichtbaar. Ze werkt als docent Nederlands en geniet van haar vrijwilligerswerk bij de stichting “Vier het Leven”.

Zij houdt van muziek van o.a. Pink Floyd, Top 2000, maar ook van klassiek. Lezen van boeken van o.a. Nicci French, Adriaan van Dis, kijkt op t.v. graag naar Eva Jinek, Jeroen Pauw, daarnaast houdt ze van wandelen, fietsen, theater en film. Ze gaat graag op vakantie naar Afrika en dan bij voorkeur een rondreis met een groep, maar ook een campervakantie spreekt haar aan en ze is fan van de Waddeneilanden, met name Terschelling.

Zij zoekt een man die zich herkent in het volgende: empathie, humor, autonoom (niet claimen), diepgang, warme band met zijn kinderen, het gaat om de "klik". Heb je MBO+ /HBO/Universitair niveau en ga je ook eerst voor een LAT relatie? Dan ontmoet ze jou graag! Roken mag, dat doet ze zelf ook, samen glaasje wijn drinken, graag, leeftijd tussen 62-66 jaar, voorkeur weduwnaar. Ze gaat voor de “klik”

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!